BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE KRENUO STOPAMA ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Potez vredan poštovanja!

Autor:

Sport

08.07.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo treba biti primer svima!

BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE KRENUO STOPAMA ANDRIJE ŽIVKOVIĆA: Potez vredan poštovanja!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada Ferencvaroša, Aleksandar Pešić osim toga što je izvanredan napadač, pokazao je i da i van terena veliki profesionalac. Naime, kako je za naš portal, Republiku potvrđeno, popularni Šilja je donirao novac klubu gde je napravio svoje prve fudbalske korake, niškom Car Konstantinu.

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Naime, Car Konstantin se trenutno nalazi u Zoni Centar i nije na budžetu grada, pa se iz tog razloga našao u teškoj finansijskoj situaciji. Pešić je odlučio da se oduži klubu što mu je pružio priliku da se vine u zvezde i postane vrhunski fudbaler, pa je platio klubu sva zaostala dugovanja koje je imao prema Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije, sudijama i ostale troškove. Ovaj potez je vredan velikog poštovanja.

Prema rečima prvog čoveka kluba, Miroslava Milivojevića, Pešić će u narednom periodu, tačnije pred početak prvenstva koje zakazano za 17. avugst uplatiti još jednu donaciju kako bi klub mogao pregura naredni period i da se konačno vrati u Srpsku ligu Istok, baš tamo gde mu je i mesto. Bivši napadač crveno-belih ovim potezima treba da bude primer svima, da ne zaborave odakle su i u kom klubu su napravili prve fudbalske korake.

Podsetimo, Pešić nije prvi Nišlija koji je pokazao poštovanje prema svom matičnom klubu. Pre njega i Andrija Živković je donirao nova Car Konstantinu kako bi se rekonstruisala zgrada uprave, odnosno krov koji je počeo da probada, ali je zahvaljujući reprezentativcu Srbije stavljen nov. Ovo su veliki potezi vredni pažnje i za veliko poštovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Les

09.07.2024 09:52

Lezilebovići iz FK Car Konstantin, žive od donacija i kukumavčenja.