ENDIAJEU PRIPISAN MILSONOV GOL?! Turci pevaju po mrežama zbog Akturkoglua i Kokčua

Autor:

Sport

19.09.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprofesionalna objava poznate stranice

ENDIAJEU PRIPISAN MILSONOV GOL?! Turci pevaju po mrežama zbog Akturkoglua i Kokčua

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na premijeri nove sezone u Ligi šampiona na domaćem terenu od Benfike sa 2:1. Iako se, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Uz malo sreće, ali i lukavosti, došli su do prvog pogotka preko Kerema Akturkoglua, a turski igrači su ove večeri bili kobni po Zvezdu, pošto je na isteku pola sata igre Orkun Kokču perfektno pogodio iz slobodnog udarca, što je Omri Glazer ispratio samo pogledom.

Crveno-beli su držali loptu tokom većeg dela meča i pokušavali da stvore konkretnu šansu ispred gola "orlova", ali sve se završavalo samo na skromnim završnicama. Sve je tako bilo do 86. minuta, kada su dvojica rezervista priredila dramu u završnici. Endiaje je lepo uposlio Milsona, a Angolac rutinski završio pored Trubina. Ipak, bilo je prekasno za potpuni preokret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

Svi smo videli da je Milson postigao gol, ali ne i najpoznatija stranica na Instagramu koja se bavi fudbalom. Naime, poznati portal "433" kog prati skoro 75 miliona ljudi na toj društvenoj mreži, postavio je objavu rezultata meča Crvene zvezde i Benfike, ali su napravili jednu krucijalnu grešku. Stavili su da je gol za srpski tim postigao Endiaje, koji je u stvari asistirao, a ne Angolac. Ubrzo su u komentarima naši korisnici negodovali, pa su se admini stranice ispravili, dok su se Turci kao i uvek opasno raspisali. Veličaju Akturkoglua i Orkuna Kokčua koji su večeras presudili Zvezdi i doneli pobedu Benfici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading