DI MARIJA POSLE POBEDE NAD ZVEZDOM OTKRIO: U Beogradu NISMO mogli da spavamo

Autor:

Sport

19.09.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac izneo interesantan detalj

DI MARIJA POSLE POBEDE NAD ZVEZDOM OTKRIO: U Beogradu NISMO mogli da spavamo

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na premijeri nove sezone u Ligi šampiona na domaćem terenu od Benfike sa 2:1. Iako se, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Uz malo sreće, ali i lukavosti, došli su do prvog pogotka preko Kerema Akturkoglua, a veliki ulog u svemu tome imao je Anhel Di Marija. Njegov dribling i dodavanje Pavlidisu prethodili su centaršutu koji je doveo do gola turskog fudbalera.

Pokazao je iskusni Argentinac kakav je igrač i u 36. godini života i bio je zadovoljan izdanjem ekipe u Beogradu.

- Znali smo da će biti teško i da ćemo u nekom momentu morati da patimo. Patili smo na kraju, ali zbili smo redove i stvari su funkcioinsale. Odlično smo pripremili utakmicu i zato smo dobro odigrali. Najvažnije je da ostane ovaj duh  zajedništva, rekao je Di Marija.

Na pitanje da li je bolje sa Lažom nego sa prethodnim trenerom, odgovorio je:

- Radimo kao što smo radili pre i dajemo sve od sebe. Teško je objasniti šta se promenilo. I pre smo šutirali u gol, ali lopta nije htela da uđe. Sada ulaze. Počeli smo dobro sa novim trenerom, odigrali dve dobre utakmice i jedino ne valja što smo u njima primili golove.

Za kraj je Di Marija izdvojio i jedan interesantan detalj iz Beograda.

- Bilo je teško od dana kada smo stigli ovde. Noću su ispaljivali vatromete kod hotela i nismo mogli da spavamo. Ali, na kraju smo odigrali sjajan meč - rekao je prekaljeni as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading