NAVIJAČI ZVEZDE NISU SPUTALI BENFIKU, VEĆ SOPSTVENI TIM: Ovako su Portugalci opisali atmosferu u Beogradu

Autor:

Sport

19.09.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma dobro su se "orlovi" nosili sa grotlom Marakane

NAVIJAČI ZVEZDE NISU SPUTALI BENFIKU, VEĆ SOPSTVENI TIM: Ovako su Portugalci opisali atmosferu u Beogradu

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na premijeri nove sezone u Ligi šampiona na domaćem terenu od Benfike sa 2:1. Iako se, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Uz malo sreće, ali i lukavosti, došli su do prvog pogotka preko Kerema Akturkoglua, a turski igrači su ove večeri bili kobni po Zvezdu, pošto je na isteku pola sata igre Orkun Kokču perfektno pogodio iz slobodnog udarca, što je Omri Glazer samo ispratio pogledom.

Republika

Foto: tvitter.com/FranceZvezda

Navijači Zvezde

Taj period vrlo loše i neprepoznatljive igre koštao je debelo Zvezdu, a prestižni portugalski list "A Bola" tvrdi da je tokom njega vrela atmosfera na stadionu uticala negativno ne na igrače Benfike, već crveno-bele.

- Poznata atmosfera Beograda, zastrašujuća atmosfera Srbije i Marakane, nije izneverila očekivanja. Mnogo se pričalo o njoj pre utakmice i kako bi mogla uticati na tok meča, a to se, zapravo, i potvrdilo. I to na koji način. Bilo je vrelo, bilo je strašno, bilo je uticajno, zastrašilo je tim i njegove igrače, nateralo ih da oklevaju i strahuju. Crvena zvezda je, zapravo, osetila posledice te atmosfere... u svojoj sopstvenoj kući. Neverovatno je, zapravo, koliko su grešaka napravili srpski igrači tokom čitavog prvog poluvremena - ističe ovaj list koji je dao zaključak da je ovo bio posebno značajan trijumf za Benfiku, jer Zvezda nije kod kuće izgubila na prethodnih 18 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading