IMA DA POGINE ČOVEK! Zvezdin fudbaler uradio nezamislivo - svi su se plašili za njegovu bezbednost! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija je zabeležena uživo u videu koji je emitovao Baka Prase.

IMA DA POGINE ČOVEK! Zvezdin fudbaler uradio nezamislivo - svi su se plašili za njegovu bezbednost! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtebe.com

U centru Beograda se prethodne noći desila neverovatna situacija koja je šokirala mnoge prolaznike. Mladi fudbaler Crvene zvezde, Lazar Jovanović, sin poznatog Laneta Jovanovića, učestvovao je u neobičnom incidentu koji je izazvao pažnju javnosti.

Naime, Jovanović se zakačio za kraj automobila koji je vozio poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i tako se vozio kroz grad. Ova situacija je zabeležena uživo u videu koji je emitovao Baka Prase, a u kojem se vidi kako mladi fudbaler pita da li ima mesta za vožnju. Nakon što je dobio odgovor da može da se zakači za merdevine, Jovanović je to i uradio, što je izazvalo nevericu kod mnogih.

- On će stvarno da se zakači? Joj, zašto si mu to rekao - pitale su Baku Praseta devojke koje su sedele u kolima.

 

 

- Ovaj je ludi! Ima da pogine čovek. Stvarno, šta je ovo? Poginuće čovek, poginuće čovek, alooo - pričao je Baka Prase.

Ova neobična vožnja kroz grad zasigurno je izazvala veliku pažnju javnosti, a ponašanje fudbalera izazvalo je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Lazar Jovanović zakačen za merdevine na automobilu

Incident poput ovog neizbežno izaziva podeljene reakcije među ljudima, a mnogi se pitaju kakve će biti potencijalne posledice za fudbalera Lazara Jovanovića. Ovakvo ponašanje javnih ličnosti često izaziva kontroverze i postavlja pitanje odgovornosti prema javnosti, posebno kada je reč o mladim sportistima koji su uzor mnogima.

Pored toga, ovo neobično ponašanje postavlja i pitanje bezbednosti, kako fudbalera samog, tako i drugih učesnika u saobraćaju. Vožnja na ovakav način može biti opasna i nepredvidiva, te je važno sagledati sve moguće posledice ovakvog postupka.

Sve u svemu, incident u kojem je učestvovao fudbaler Lazar Jovanović definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti i postao predmet brojnih komentara i rasprava. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakve će biti potencijalne posledice za učesnike ove neobične vožnje kroz centar Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading