TRANSFER BOMBA NA BALKANU: Bivši napadač Milana i Liverpula seli se u komšiluk!

Autor:

Sport

25.09.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baloteli pred novim izazovom.

TRANSFER BOMBA NA BALKANU: Bivši napadač Milana i Liverpula seli se u komšiluk!

Foto: Profimedia

Italijanski fudbaler Mario Baloteli, 34-godišnja zvezda koja je nastupala za brojne poznate klubove, mogao bi da postane novi član CSKA iz Sofije, prenose bugarski mediji. Iako je Baloteli tokom svoje karijere pokazao izuzetan talenat, često je bio praćen kontroverzama van terena, što je uticalo na njegovu karijeru.

Baloteli je svoju fudbalsku karijeru gradio nastupajući za renomirane klubove poput Intera, Mančester sitija, Milana, Liverpula, Nicu, Marselja, Breše, Monce, Siona i Adane. Međutim, pored raskošnog talenta, često je bio u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka van terena, što je ponekad uticalo na njegov igrački učinak.

Foto: Tanjug/AP

Mario Baloteli

Prema navodima bugarskih medija, Baloteli je trenutno u pregovorima sa CSKA iz Sofije i postoji mogućnost da se uskoro pridruži klubu. Ovo bi bio značajan prelazak za CSKA iz Sofije, s obzirom da bi dovođenje Balotelija predstavljalo jedan od najvećih transfera u Bugarskoj i regionu.

 

Iako Baloteli već ima 34 godine, veruje da još uvek može da pruži značajan doprinos na terenu. Njegovo iskustvo i fudbalska veština mogli bi da budu od velike koristi za CSKA iz Sofije, a navijači širom regiona bi svakako bili zainteresovani da prate njegove nastupe.

Ukoliko Baloteli i CSKA postignu dogovor, to bi svakako privuklo veliku pažnju javnosti i dodatno podiglo interesovanje za fudbal u Bugarskoj. Sve ove informacije, naravno, zahtevaju potvrdu od zvaničnih izvora, ali mogućnost da Baloteli zaigra u Bugarskoj svakako otvara nove perspektive za fudbalski svet u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading