ZVEZDO, BRAVO, TAKO SE TO RADI! Čelnici kluba OČITALI BUKVICU Jovanoviću

Autor:

Sport

26.09.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler oštro iskritikovan nakon skandala sa Baka Prasetom!

ZVEZDO, BRAVO, TAKO SE TO RADI! Čelnici kluba OČITALI BUKVICU Jovanoviću

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Crvene zvezde Lazar Jovanović našao se u centru pažnje nakon skandala koji je izazvao noć pred večiti derbi. Naime, Jovanović se zakačio na džip jutjubera Bogdana Ilića, koji je poznatiji kao Baka Prase, čime je ugrozio ne samo svoj život, već i živote drugih.

Ovaj incident izazvao je reakciju klupskih čelnika, a prvo se oglasio Zvezdan Terzić, koji je oštro kritikovao ponašanje mladog fudbalera.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Jovanović visi sa automobila

Nakon oštre kritike prvog čoveka Zvezde, Lazar Jovanović dobio je lekciju i od kapitena Uroša Spajića, koji je pokušao da mu na autoritativan način objasni šta i kako sme da se radi. Očigledno je da je ovaj incident ozbiljno uzdrmao klub, jer se očekuje da Jovanović podnese raport i kod šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

Ipak, uprkos skandalu, na Marakani veruju da jedan od najtalentovanijih srpskih igrača može da se vrati na pravi put. Nadaju se da će ova opomena biti dovoljna da Lazar Jovanović shvati ozbiljnost svojih postupaka i da će se ubuduće ponašati odgovorno.

Očigledno je da je Lazar Jovanović postupio nepromišljeno, ali ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija i da li će mladi fudbaler uspeti da ispravi svoje ponašanje i nastavi da korača fudbalskim koracima na pravi način. Svakako, ovaj skandal je pokrenuo brojna pitanja i rasprave u javnosti, a šta će doneti budućnost, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading