MILOJEVIĆ SA KNEDLOM U GRLU UPRKOS POBEDI: Gorak ukus posle trijumfa Zvezde

Autor:

Sport

27.09.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet bez Glazera neko vreme, izgleda

MILOJEVIĆ SA KNEDLOM U GRLU UPRKOS POBEDI: Gorak ukus posle trijumfa Zvezde

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Železničar iz Pančeva sa 2:1 na Marakani u okviru 10. runde Superlige Srbije. Crveno-beli jesu pobedili, ali su potencijalno izgubili veoma važnog igrača pred još bitnije gostovanje u Ligi šampiona.

Nakon što je izgubio loptu na ivici svog šesnaesterca i napravio katastrofalnu grešku, Omri Glazer se povredio. Nije mogao da nastavi meč, već je napustio teren sa grimasom, a ušao je Ilić koji je i branio dobar deo ove sezone, pošto je Izraelac već propustio početak iste. To je vidljivo bila najveća muka za Vladana Milojevića posle meča.

- Čestitam igračima na pobedi. Imamo malo vremena za odmor. Raspored je gust. Dosta igrača je van ritma. Ubijamo sami sebe, verovatno smo izgubili Glazera. Železničar se branio nisko, sa pet igrača u odbrani. Igramo protiv takvih ekipa, šta da radimo, kazao je trener crveno-belih, a potom se opet osvrnuo na povredu Izraelca:

- Čim je izašao Glazer brine. Samo se plašim da nije obnovio povredu. Ne sviđa mi se cela situacija. Kad se ne ispoštuju neke stvari to tako biva.

Bio bi to ogroman udarac za crveno-bele, ukoliko ne budu mogli da računaju na sjajnog čuvara mreže. Od ranije je poznato da Milojević u Milanu neće imati na raspolaganju najboljeg igrača Mirka Ivanića koji se povredio na večitom derbiju. Ognjen Mimović je "aut" još nekoliko nedelja posle peha protiv Benfike, a ako se tome doda i Glazer, onda je to već previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading