MILOJEVIĆ KUBURI SA BEKOVIMA, A O NJEMU NI NE POMIŠLJA: Defanzivac Zvezde ostaje da gleda meč u Milanu sa navijačima

Autor:

Sport

29.09.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije ne idu u Milano, ali okupljene gledaju utakmicu na zapadu Marakane

MILOJEVIĆ KUBURI SA BEKOVIMA, A O NJEMU NI NE POMIŠLJA: Defanzivac Zvezde ostaje da gleda meč u Milanu sa navijačima

Foto: Starsport

Miloš Degenek i Nemanja Radonjić

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče od 21 čas igraju drugi meč ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona protiv ekipe Intera na stadionu „Đuzepe Meaca“. Neroazuri, koji su u prvom meču ostali neporaženi na Etihadu od Mančester sitija, predstavljaće ogroman zalogaj za srpskog šampiona koji ima problema sa povredama. Najbolji Milojevićev igrač Mirko Ivanić vraća se tek posle reprezentativne pauze, Ognjen Mimović je "aut" još nekoliko nedelja, a čeka se i odluka o Glazeru koji se povredio protiv Železničara.

Ipak, čini se da najviše problema štab Zvezde ima na bekovskoj poziciji, pošto je jedini Seol potpuno spreman da pokrije to mesto. Rodić je rovit, a Milojević izgleda ni ne razmišlja da na to mesto stavi svog nekadašnjeg čoveka od poverenja, Miloša Degeneka. Na njega su mnoge delije zaboravile iako je u klubu, a umeo je mnogo puta da vrlo dobro pokrije tu poziciju uz aut liniju. Imao je mnogo problema sa povredom pete, a iako se vratio u trenažni proces, Degenek je najavio svoje prisustvo samo na zapadnoj tribini Marakane u utorak gde će navijači okupljeni gledati meč protiv Intera.

Republika

Foto: Starsport

Degenek na štakama

- Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za crveno-beli dres. Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno, rekao je Degenek za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading