ZVANIČNO! LALATOVIĆ PREDSTAVLJEN U VOJVODINI: "Nema srećnijeg čoveka od mene!"

Autor:

Sport

09.10.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je istakao da je čekao povratak kući i da je srećan zbog povratka u Vojvodinu.

ZVANIČNO! LALATOVIĆ PREDSTAVLJEN U VOJVODINI: "Nema srećnijeg čoveka od mene!"

Foto: FK Vojvodina

Nenad Lalatović je ove srede zvanično predstavljen kao novi trener fudbalera Vojvodine, a tom prilikom izjavio je da želi da sa klubom iz Novog Sada osvoji drugo mesto u Superligi Srbije. Lalatović je potpisao dvogodišnji ugovor i izrazio veliku želju da klub osvoji drugo mesto ove sezone, a u narednim godinama da se bore i za titulu. On je istakao da je čekao povratak kući i da je srećan zbog povratka u Vojvodinu, zahvaljujući Mladosti iz Lučana koja mu je omogućila da se vrati u Novi Sad. Takođe, naglasio je da je jedini trener koji je došao u Vojvodinu, a nije pročitao ugovor, što govori o njegovom poverenju u predsednika kluba.

- Nadam se da će Vojvodina biti na mestu koje joj pripada. I da igramo protiv Reala ići ćemo na pobedu. Situacija je takva kakva jeste, moja velika želja je da ove sezone budemo drugi, a da u narednim godinama probamo da donesemo i titulu - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

On je naveo da nikad nije ni odlazio iz Vojvodine i zahvalio se Mladosti iz Lučana što su je omogućila da se vrati u Novi Sad.

- Čekao sam povratak kući. Nema srećnijeg čoveka od mene. Ja sam jedini trener koji je došao u Vojvodinu, a nije pročitao ugovor, to govori koliko verujem predsedniku i klubu.

Lalatović je istakao da su Partizan, Čukarički i Radnički iz Niša glavni konkurenti Vojvodini za drugo mesto na tabeli domaćeg prvenstva. Takođe je pohvalio igrački kadar kao šampionski tim, izrazivši iznenađenje što je Vojvodina uspela da napravi takvu ekipu. Lalatović je istakao da će mu biti potrebno neko vreme, ali da će, ukoliko ne bude rezultata sa ovakvim timom, preuzeti odgovornost na sebe.

Republika

Foto: FK Vojvodina

Nenad Lalatović

Lalatović je po treći put u karijeri promovisan za šefa stručnog štaba Vojvodine, a na toj poziciji nasledio je Nemanju Krtolicu, koji je privremeno bio trener, nakon smene Božidara Bandovića.

- Igrački kadar je šampionski tim. Bio sam iznenađen da su napravili takvu ekipu. Biće mi potrebno neko vreme, ali ako ne bude rezultata sa ovakvim timom, ja ću da budem kriv.

Predsednik Vojvodine, Dragoljub Zbiljić, izjavio je da će klub podržati Nemanju Krtolicu da u budućnosti dobije priliku da vodi novosadski tim na duže staze.

- Prva dva razgovora su bila emotivna i teška, ali je preovladala želja Lalatovića. Što se tiče kluba, ušli smo ofanzivno u prelazni rok, Vojvodina je finansijski stabilna i pravno zategnuta na nivo evropskog kluba. Nedostaju rezultati na terenu - naveo je Zbiljić.

Nenad Lalatović se po treći put u karijeri promovisao za šefa stručnog štaba Vojvodine, a sa klubom iz Novog Sada osvojio je 2020. Kup Srbije. On je istakao da je tada bio mlađi i da je uvek išao srcem, ali da sada je fokusiran isključivo na sportski deo, igrače i utakmice. Lalatović je poručio igračima da očekuje da ginu za grb Vojvodine i da moraju da znaju šta on znači.

Nenad Lalatović se vraća u Vojvodinu sa velikim ambicijama, a vreme će pokazati da li će uspeti da ostvari svoje ciljeve sa ovim klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading