NEVEROVATNA PROMENA! Sedeo na klupi Srbije, a sad je prešao OVDE!

Autor:

Sport

15.10.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor otišao na drugo mesto.

NEVEROVATNA PROMENA! Sedeo na klupi Srbije, a sad je prešao OVDE!

Foto: Starsport

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore nedavno je doneo odluku o imenovanju novih selektora za mušku i žensku seniorsku odbojkašku reprezentaciju. Ivica Jevtić, bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji odbojkaš podgoričke Budućnosti, imenovan je za selektora muške seniorske odbojkaške reprezentacije. Jevtić je ostavio dubok trag u odbojkaškom svetu, osvojivši dve titule šampiona Srbije i Crne Gore sa ekipom Budućnosti. Pored toga, Jevtić je takođe bio deo stručnog štaba Igora Kolakovića u seniorskoj reprezentaciji Srbije od 2022. do 2024. godine, stekavši dragoceno iskustvo na međunarodnom nivou.

U istom periodu, Jovo Caković je imenovan za selektora odbojkašica Crne Gore. Ovaj potez predstavlja značajan korak ka unapređenju ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore. Sa novim selektorima na čelu, crnogorske odbojkaške reprezentacije sigurno imaju svetlu budućnost, a ljubitelji ovog sporta sa nestrpljenjem očekuju nove izazove i uspehe.

Novi selektor muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Ivica Jevtić, ističe se svojim bogatim iskustvom kao trener. Osim što je bio deo stručnog štaba Igora Kolakovića u seniorskoj reprezentaciji Srbije, Jevtić je takođe obavljao ulogu selektora U22 muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Njegovo prisustvo u timu Crvene zvezde obezbedilo je osvajanje titule šampiona Srbije, kao i trofeja Superkupa Srbije u prethodnoj sezoni.

Novi selektori su sigurno doneli novu energiju i entuzijazam u crnogorsku odbojkašku scenu. Sa njihovim iskustvom i znanjem, možemo očekivati da će reprezentacije Crne Gore postići značajne rezultate u godinama koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading