TSC NIJE DORASTAO NI LIGI KONFERENCIJE: Legija pokorila Bačku Topolu

Autor:

Sport

24.10.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno veče za zaborav kada su u pitanju srpski klubovi u Evropi

TSC NIJE DORASTAO NI LIGI KONFERENCIJE: Legija pokorila Bačku Topolu

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC upisali su drugi poraz u ovosezonskoj Ligi konferencije, ovoga puta na svom terenu protiv varšavske Legije. Iako su držali loptu u svojim nogama kroz veći deo meča, nisu stvorili nikakvu priliku ispred gola poljske ekipe koja je slavila rezultatom 3:0.

Već u 11. minutu utakmice, Legija je povela golom Bartoža Kapustke, a prednost je udvostručena u 47. minutu kada je Lukinjas postigao drugi gol za Varšavce. Konačan rezultat postavio je Kacper Čodina u 62. minutu, čime je Legija potvrdila svoju dominaciju na gostujućem terenu.

Republika

Foto: Starsport

TSC - Legija

Prvi šut ka golu gostujućeg tima viđen je tek u 84. minutu preko Aleksandra Ćirkovića i to dovoljno govori o nemoći srpskog predstavnika. Tek u 90+2. minutu, Ifet Đakovac imao je najbolju priliku da postigne počasni gol za TSC, ali je njegov šut završio iznad prečke.


Ovaj poraz dolazi nakon utakmice u domaćem šampionatu u kojoj je TSC izgubio od kragujevačkog Radničkog, pa je evidentno da je tim Jovana Damjanovića u ozbiljnoj krizi. Nije ova igra ni blizu nivoa na kom je bila prethodne sezone kada je tadašnja ekipa Žarka Lazetića bila daleko kompetitivnija u Evropi.

Nova prilika da se dođe do prvog boda u Evropi biće 7. novembra kada Topolci gostuju Luganu.

Još čak 17 mečeva je odigrano ove večeri u Ligi konferencije, od čega je najzanimljivije bilo između Panatinaikosa i Čelsija, gde su "plavci" slavili pobedu rezultatom 4:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading