OVDE JE MALOLETNIK IZBO POLICAJCE! Jedan podlegao povredama, drugom se bore za život (FOTO)

Autor:

Svet

24.10.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor u Bosanskoj Krupi.

OVDE JE MALOLETNIK IZBO POLICAJCE! Jedan podlegao povredama, drugom se bore za život (FOTO)

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Večeras su stigle strašne vesti iz Bosanske Krupe, gde je jedan policajac izgubio život nakon što ga je napao maloletnik nožem. Napad se dogodio na policijsku stanicu, a drugi policajac je prevezen u Kantonalnu bolnicu na obradu.


Užasna scena nasilja

Prema izjavama portparola MUP-a USK Adnana Beganovića, maloletnik je upotrebom hladnog oružja, noža, izvršio napad na oba policijska službenika, od kojih je jedan tragično preminuo. Ova užasna scena nasilja ostavlja dubok trag u lokalnoj zajednici, a nadležne institucije su odmah reagovale i uključile se u istragu.

Reakcija nadležnih organa

Tužilaštvo i inspektori su upoznati sa slučajem, a nakon uviđajnih radnji očekuje se da će biti više informacija o ovom tragičnom događaju. Beganović je istakao da je ceo slučaj podigao na noge lokalnu zajednicu i da će biti preduzete sve mere kako bi se utvrdile okolnosti ovog napada.

Posledice napada

Napad na policijske službenike izazvao je šok i zabrinutost među stanovnicima Bosanske Krupe, a lokalne vlasti su osudile ovaj čin nasilja. Još uvek se istražuju motivi maloletnika koji je izvršio napad, a zajednica se suočava sa teškim posledicama ovog događaja.

Ovaj tragični događaj podseća nas na važnost bezbednosti i rizike sa kojima se suočavaju policijski službenici u obavljanju svog posla. Nadamo se da će istraga rasvetliti sve okolnosti ovog napada i da će odgovorni biti privedeni pravdi. Ovaj događaj će ostati duboko urezan u sećanje zajednice Bosanske Krupe, dok se istovremeno postavlja pitanje bezbednosti i zaštite svih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading