MIJATOVIĆ OTKRIO ŠTA JE BIO CILJ SASTANKA SA TERZOM! Peđa se oglasio za Republiku pa rekao koliko je situacija u Partizanu ozbiljna!

Autor:

Sport

26.10.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijat pre nekoliko dana bio na Ručku sa Terzićem!

MIJATOVIĆ OTKRIO ŠTA JE BIO CILJ SASTANKA SA TERZOM! Peđa se oglasio za Republiku pa rekao koliko je situacija u Partizanu ozbiljna!

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Predrag Mijatović vratio se u Humsku kao deo radne grupe za spas kluba, a samo nekoliko dana nakon toga iznenadio je javnost kada je zapažen u društvu Zvezdana Terzića, dugogodišnjeg generalnog direktora Crvene zvezde

Njihov susret u beogradskom restoranu potegao je pitanje o prirodi razgovora, izazivajući brojne sumnje.

 

 

Mijat se sada ekskluzivno oglasio za Republiku i otkrio o čemu se radi, kao i koliko je situacija u Partizanu ozbiljna.

- Situacija u klubu je jako komplikovana, mnogo komplikovanija nego što sa strane izgleda. Mediji su toliko svi aktivni i stalno nešto traže da bih morao samo to da radim, da pričam sa medijima, a mora da se radi nešto drugo. Imaćemo prilike da pričamo. Naravno obavili smo ručak i sve, pravimo relacije i institucionalno i ovako i onako, to je potpuno normalno u svim relacijama velikih klubova kao što su Partizan i Crvena Zvezda, ali ne bih tome pridavao toliko značaja, biće u narednom periodu, tako da nema nikakvih problema, idemo dalje. Imaćemo prilike da pričamo i da se bolje upoznamo! - naveo je Mijatović za Republiku.

Podsetimo, Zvezdan Terzić, koji ulazi u 11. godinu na funkciji u Crvenoj zvezdi, ostvario je impresivne rezultate sa klubom, osvojivši čak osam titula. Njegovo dugogodišnje vođstvo kluba obeleženo je kontinuiranim uspesima i dominacijom na domaćoj fudbalskoj sceni.

S druge strane, u jednoj nedavnoj izjavi, Mijatović je dao zanimljivu perspektivu na trenutnu situaciju u srpskom fudbalu. Istakao je superiornost Crvene zvezde, priznavši osam uzastopnih titula kao impresivan podvig. Izrazio je potrebu za promenom u Partizanu i istakao važnost podrške navijača u tom procesu.

- Nema titula, Zvezda je superiornija. Svaka im čast na tome. Sedam titula za redom. Nas nema nigde. Kad se namoliš vidiš huk Lige šampiona, nama dođe muka. Ali tu muku treba da iskoristimo da sredimo našu kuću, da nas ne interesuje šta radi komšija i kakva mu je fasada. Ali da ćemo da kupimo metle i sve hemijske aparate, to hoćemo. Tu nam treba pomoć. Ne možemo sami da je očistimo, tu nam trebaju ljudi, naši navijači - rekao je tom prilikom Mijatović.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisa i linkovanja izvora, a to je redakcija Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading