NATHO SA PENALA - GROBARIMA MIRNA GLAVA: Izraelac u sledećem kolu sa bele tačke može da gađa istoriju

Autor:

Sport

27.10.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je Milan Bojović bolji od njega

NATHO SA PENALA - GROBARIMA MIRNA GLAVA: Izraelac u sledećem kolu sa bele tačke može da gađa istoriju

Foto: Starsport

Dugo će se pamtiti prethodno veče u Humskoj. Nakon mnogo vremena tribine Partizanovog stadiona su bile popunjene, ali je takva atmosfera na početku meča i vezala noge izabranicima Sava Miloševića. Čukarički je bio bolji rival u većem delu prvog poluvremena što je prouzrokovalo i gol prednosti, a u listu strelaca se upisao mladi Mihajlo Cvetković u 24. minutu. Isti igrač je mogao u finišu prvog dela igre da postane i junak kluba sa Banovog brda, ali je njegov udarac zaustavila stativa.

Međutim, nastavak meča doneo je potpuno drugačiju sliku na terenu. Partizan je preuzeo inicijativu. Atakovali su crno-beli ka golu i takva igra im je urodila plodom već u 54. minutu. Đorđe Jovanović je oboren u šesnaestercu i sudija nije imao dilemu, dosudio je jedanaesterac. Siguran izvođač bio je ko drugi do - Bibars Natho.

Tako je nastavio neverovatan niz uspešnosti sa bele tačke. Naime, Izraelac je postigao svoj 29. gol iz penala u domaćem šampionatu, čime se izjednačio sa legendarnim Milanom Bojovićem. Ovaj podatak čini sledeću utakmicu Partizana potencijalno istorijskom, jer bi, u slučaju da crno-beli dobiju penal i da Natho u tom momentu bude u igri, dirigent veznog reda u Humskoj postao potpuni kralj penala i popeo se na prvu poziciju po realizovanim jedanaestercima.

Bio je inicijator preokreta i vrlo važne pobede Partizana od 3:1, a zanimljivo je da je od dolaska u Beograd Natho promašio svega dva penala.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading