PRED NJOM JE MORAO DA PADNE NA KOLENA: Golman Arsenala "uhvaćen u mrežu" - evo šta mu je rekla njegova dugogodišnja partnerka! (FOTO GALEIRJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.10.2024

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se krije iza ovog romantičnog trenutka slavnog fudbalera i njegove devojke?

PRED NJOM JE MORAO DA PADNE NA KOLENA: Golman Arsenala "uhvaćen u mrežu" - evo šta mu je rekla njegova dugogodišnja partnerka! (FOTO GALEIRJA)

Foto: Instagram.com/t.trouboul

Fudbaleri londonskog Arsenala u vikendu za nama poraženi su u okviru devete runde engleske Premijer lige od ekipe Bormuta rezultatom 0:2 čime su zaostali u trci za osvajanjem šampionskog pehara.

U ovom momentu ispred londonskih "tobdžija" nalaze se Mančester Siti i Liverpul sa pet, odnosno četiri boda više, ali i pored navedenog čuvar mreže Arsenala David Raja ima razloga za veliko slavlje.

Gostovanje u Bormutu španski golman je okončao sa dva primljena pogotka, ali njegovoj sreći nema kraja s obzirom da je njegova dugogodišnja partnerka Tatjana Trubul prihvatila njegov verenički prsten i izgovorila "Da".

Kako se na slikama, koje je par objavio na društvenim mrežama, može videti, Raja je "pao na kolena" pred svojom duogogdišnjom devojkom koja takođe potiče iz Barselone, Rajinog rodnog grada, a kasnije je golman Arsenala dobio i ono što je očekivao, potvrdan odgovor na prosidbu.

 

Iako su David i Tatjana u vezi od 2021. godine, par je uspeo da svoju romansu sakrije od javnosti sve do leta naredne godine. Tek tada su mediji saznali za njihovu vezu, a od tada je dvadesetdevetogodišnja Tatjana bila verni pratilac svog dečka u Londonu, gde je David igra za Arsenal.

Tatjana je pokazala svoju posvećenost Davidu prateći ga na putovanjima i podržavajući ga kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Ona je bila uz njega tokom utakmica, uključujući i one protiv Srbije u Ligi nacija, kako u Španiji, tako i u Kordobi. Takođe, Arsenal je uložio značajna sredstva u Rajin ugovor, što ga je učinilo jednim od najplaćenijih golmana u klubu.

Sada kada je Tatjana odlučila da se uda za Davida, par planira da započne zajednički život i da osnuje porodicu. Njihova romantična veridba sigurno će ostati u sećanju navijača, a sada se svi raduju njihovoj budućnosti zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading