DRAMA NE JENJAVA! Stigla ŽESTOKA poruka iz Madrida, afera "Zlatna lopta" TRESE fudbalsko tlo!

Autor:

Sport

28.10.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid bojkotuje ceremoniju Zlatne lopte u Parizu!

DRAMA NE JENJAVA! Stigla ŽESTOKA poruka iz Madrida, afera "Zlatna lopta" TRESE fudbalsko tlo!

Foto: Mozzart

Brazilska fudbalska senzacija Vinisijus Žunior privukao je pažnju odlukom da odbije da prisustvuje prestižnoj ceremoniji dodele Zlatne lopte. Naime, ubeđenje mladog fudbalskog asa da nije izabran za pobednika je dovelo do njegove odluke da preskoči ovaj događaj. U iznenađujućem obrtu, i njegov klub, Real Madrid, takođe je objavio odluku da bojkotuje spektakl u francuskoj prestonici.

Očekuje se da će najprestižnije individualno priznanje dobiti vezista Mančester sitija i Španije Rodrigo, a iz "kraljevskog kluba" su preko AFP-a oglasili o svemu.

-Ako je kriterijum bio da se ne dodijeli nagrada Vinisijusu, onda je po istom tom kriterijumu pobjednik trebalo da bude Dani Karvahal (bek Reala)- poručili su iz Reala.

Sve to za klub iz Madrida znači samo jedno.

-Budući da ni to nije bio slučaj, jasno je da "Zlatna lopta" ne poštuje Real Madrid. A Real ne ide tamo gdje ga ne poštuju- dodali su iz ovog kluba.

Neviđena odluka Viniciusa Juniora i Reala Madrida da zaobiđu ceremoniju Ballon d'Or je zapalila žustru debatu unutar fudbalske zajednice, postavljajući pitanja o transparentnosti i fer igri selekcione procedure. Dok fudbalski svet s nestrpljenjem očekuje krunisanje novog pobednika, odsustvo Žuniora i Reala Madrida će nesumnjivo biti fokus ove večeri, služeći kao podsetnik na nepredvidljivost i intrigu koja često prati svet sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading