VEČE KOJE PIŠE ISTORIJU! Mbape i Kejn podelili nagradu za najboljeg strelca!

Autor:

Sport

28.10.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijska noć u Parizu!

VEČE KOJE PIŠE ISTORIJU! Mbape i Kejn podelili nagradu za najboljeg strelca!

Foto: Tanjug/AP

Nagrada "Gerd Miler" dodeljuje se najboljem strelcu prethodne sezone. Ove godine je prvi put dodeljena dvojici igrača - Hariju Kejnu i Kilijanu Mbapeu koji su postigli po 52 gola, a ova istorijska odluka označava poseban trenutak u svetu fudbala.

Iako Mbape nije prisustvovao ceremoniji, Hari Kejn je bio taj koji je preuzeo nagradu i zahvalio se svima koji su doprineli njegovom uspehu. On je istakao da je ovo jedno od najvećih priznanja koje je dobio u svojoj karijeri.

Inače, mladi igrač Barselone i španske reprezentacije, Lamin Jamal, sa samo 17 godina, postao je najmlađi dobitnik nagrade za najboljeg mladog igrača. Njegovo osvajanje Evropskog prvenstva sa Španijom i impresivni nastupi u Barseloni predstavljaju samo početak njegove velike karijere.


Ovogodišnja ceremonija dodele nagrade "Gerd Miler" ostavila je neizbrisiv trag u istoriji fudbala, slavila je izvanredne uspehe igrača širom Evrope i nagradila njihov trud, veštinu i posvećenost ovom prelepom sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading