ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE KK CRVENA ZVEZDA! Čović: Napadamo plej-of Evrolige

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

27.06.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba početi jako.

ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE KK CRVENA ZVEZDA! Čović: Napadamo plej-of Evrolige

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

Zvanično saznanje sa sednice Skupštine KK Crvena zvezda, koja je održana danas i gde su predstavljeni rezultati prošle sezone.

Izuzetno su zadovoljni rezultatima Željko Drčelić i Nebojša Čović, kao i članovi Skupštine. Cilj za sledeću godinu im je da na prave jaku ekipu, kostur tima da budu domaći igrači.

- Napadamo plej-of Evrolige - rekao je Čović na Skupštini crveno-belih.

Cilj je takođe i 15.000 prodatih sezonskih ulaznica, koje će početi da se prodaju krajem jula.

U zavisnosti od samog rasporeda, Zvezda će Evroligu igradi u Areni i u Pioniru. 

Foto: Starsport

Predsednik Zvezde Nebojša Čović

Želja KK Crvene zvezde je i da uloži u rekonstrukciju Pionira, mada to je za sad samo ideja za koju se nadaju da će je obistiniti u što skorijem periodu.

Predsednik Čović se zahvalio pre svega državi, čija pomoć je ove sezone prečazila čak 50 odsto prihoda. Pre svega su najviše zahvalni našem predsedniku Aleksandru Vučiću, jer bez njega ne bi bilo ovolike pomoći Zvezdi.

Nebojša Čović je srpski političar i sportski funkcioner. Po obrazovanju je doktor mašinstva. Nekadašnji je gradonačelnik Beograda, zamenik predsednika Vlade Republike Srbije i narodni poslanik Narodne skupštine Republike Srbije u dva mandata. Bio je predsednik Košarkaškog saveza Jugoslavije, a trenutno je predsednik KK Crvena zvezda.

S obzirom da je trenirao košarku, svoju ljubav ka ovom sportu je pokazivao i kao funkcioner. 90-tih godina bio je predsednik Košarkaškog saveza Jugoslavije. Za vreme njegovog mandata savez je funkcionisao bez ikakvih smetnji i reprezentacija je u tom periodu napravila najznačajnije rezultate u istoriji naše košarke. Sa funkcije je smenjen od strane tadašnje vlasti jer je jedan od uslova bio da ne sme da se bavi politikom i opozicionim delovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading