SPEKTAKL U NAJAVI: Drevni stadion je spreman za okršaj Partizana i Panatinaikosa!

Autor:

Sport

20.09.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će "grobari" zauvek pamtiti.

SPEKTAKL U NAJAVI: Drevni stadion je spreman za okršaj Partizana i Panatinaikosa!

Foto: Panathinaikos BC/X

Organizacioni tim evropskog prvaka završava poslednje detalje oko adaptacije stadiona "Kalimarmaro" za izuzetan košarkaški turnir koji će biti održan na ovom legendarnom mestu. Stadion "Kalimarmaro" je kultno mesto izgrađeno oko 330. godine p.n.e. i na njemu su održane prve moderne olimpijske igre 1896. godine.

Partizan je pred start prošle sezone utakmicom protiv Fuenlabrade pod otvorenim nebom na stadionu Tašmajdan postavio standarde koji su mnogi pokušavali da prekopiraju. Nedavno, španska Granada pohvalila se sličnom organizacijom promocije tima preko društvenih mreža i pozvala crno-bele na spektakl sledećeg leta.

Panatinaikos je odlučio da uveliča generalnu probu pred početak nove sezone tako što će organizovati meč na stadionu "Kalimarmaro" u kojem će učestvovati pored atinskog i beogradskog velikana još i Makabi i Anadolu Efes.

Ulaznice za ovaj spektakl odavno su rasprodate, a očekuje se da će duel PAO-a i Partizana sa drevnih tribina kultnog sportskog zdanja pratiti oko 35.000 navijača. Ovo će biti jedinstvena prilika za ljubitelje košarke da prisustvuju ovakvom događaju na istorijskom mestu poput stadiona "Kalimarmaro".

Partizan nakon ovoga igra protiv Borca iz Čačka igra prvo kolo AdmiralBet ABA lige 25. septembra od 19.00 časova u Beogradskoj areni, a navijači to očekuju sa velikim nestrpljenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading