PARTIZAN ZAVRŠIO BITAN OSTANAK PRED POČETAK SEZONE: Crno-beli se dobro osigurali!

Autor:

Sport

24.09.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savić ostaje u Partizanu.

PARTIZAN ZAVRŠIO BITAN OSTANAK PRED POČETAK SEZONE: Crno-beli se dobro osigurali!

Foto: Starsport

Upravni odbor košarkaškog kluba Partizan nedavno je doneo odluku da Zoran Savić zadrži poziciju sportskog direktora u novom mandatu. Savić je na ovoj funkciji od 2021. godine, a njegov prethodni mandat je isticao. Ipak, članovi Upravnog odbora su se složili da je Savić dao značajan doprinos klubu i odlučili su da mu produže mandat.

Zoran Savić ima impresivnu igračku karijeru iza sebe. Nastupao je za renomirane klubove poput Jugoplastike, POP 84, Barselone, PAOK-a, Reala iz Madrida, Virtusa iz Bolonje, Efesa i Skipera iz Bolonje. Takođe, Savić je bio deo reprezentacije Jugoslavije sa kojom je ostvario značajne uspehe, uključujući srebro na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine, zlato na Svetskom prvenstvu u Argentini, kao i tri zlata na Evropskim prvenstvima.

Foto: Starsport

Zoran Savić

Odluka Upravnog odbora da Zoran Savić ostane na poziciji sportskog direktora, zajedno sa nedavnim produženjem ugovora trenera Željka Obradovića, ukazuje na nameru kluba da održi kontinuitet i stabilnost u vođenju tima. Ovo je važan korak za Partizan, posebno imajući u vidu Savićevu ulogu u stvaranju sportske strategije i održavanju visokih standarda unutar kluba.

Savićeva produžena funkcija sportskog direktora Partizana sigurno će biti dočekana sa zadovoljstvom od strane navijača i ljubitelja košarke. Njegovo iskustvo i znanje doprineće daljem razvoju kluba i ostvarenju sportskih ciljeva. Ova odluka Upravnog odbora predstavlja potvrdu poverenja u Savića i njegov rad u proteklom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading