TEO SE DOTAKAO KRAJA KARIJERE: "Idem turistički na treninge!"

Autor:

Sport

24.09.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidi se i po mojoj igri da nemam više 30 godina - ističe Teo.

TEO SE DOTAKAO KRAJA KARIJERE: "Idem turistički na treninge!"

Foto: Starsport

Plejmejker Crvene zvezde, Miloš Teodosić, nedavno je bio gost u drugoj epizodi podkasta "X&Os chat" sa Edinom Avdićem, gde je otkrio koliko mu je zapravo bitno da sa crveno-belima ostvari zapažen rezultat u Evroligi. 

Teodosić je istakao da je dugo razmišljao o dolasku u Zvezdu i da mu je bila želja da igra u ovom timu, ali da nije želeo da bude samo još jedan igrač u ekipi koja nije uspela da ostvari značajan rezultat u Evroligi. Izrazio je svoje nezadovoljstvo time što je prošle godine Zvezda zauzela 15. mesto u Evroligi.

- Razmišljao sam o dolasku u Zvezdu dugo i bila mi je želja da igram u Zvezdi i nisam hteo da dođem u Zvezdu i da budem 15. u Evroligi. Bilo je tako prošle godine, ne volim te stvari jer je drugačije to u Bolonji ma koliko mi bilo lepo. Ne mogu da dođem u Zvezdu i da budem 15. Bilo je povreda i svega, ali to je jedini razlog zbog kog nisam hteo i napokon se sklopilo da je to to. Mislio sam da će Zvezda da napravi odličnu ekipu i krenulo je u nekom trenutku u tom smeru i desilo se nešto prošle godine pa se to nije ostvarilo. Govorim za Evroligu - rekao je Teo.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Teodosić je naglasio da, iako su osvojene ABA liga i KLS, za njega je Evroliga bila primarni cilj kako prošle, tako i ove sezone. 

- Ponavljam, meni je primarno bilo Evroliga iako je osvojena ABA liga i KLS kako se već osvojilo i meni je Evroliga primarna i ove godine. Ne treba zapostavljati ABA, ali je primarna Evroliga i mislim da je situacija takva da imaš ekipu, igrače i na nama je da napravimo hemiju i da se uklopimo i da otvorimo Evroligu na pravi način jer će i navijači to prepoznati jer su prvih 4,5 kola bitni za dobar rezultat - naveo je bivši kapiten Srbije.

Zna i kada će okačiti patike o klin.

- Vidi se i po mojoj igri da nemam više 30 godina. Sam sam sebi najveći kritičar, postavim sebi ciljeve i šta je moramo da uradim, kako to mora da izgleda, ako to ne izgleda kako ja hoću, prestaću da igram. Imao sam i prošle godine strah da li mogu da pomognem ekipi, da li mogu da je napravim boljom, makar za jedan odsto. Uspeo sam to prošle godine, ove je to cilj, a ako ne bude to tako – mogu da idem turistički na treninge - poručio je Miloš Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading