DONČIĆ OJADIO SAIGRAČA ZA VELIKU SVOTU NOVCA: Slovenac uradio neverovatnu stvar! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dončiću niko ništa ne može.

DONČIĆ OJADIO SAIGRAČA ZA VELIKU SVOTU NOVCA: Slovenac uradio neverovatnu stvar! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački košarkaš, Luka Dončić je nedavno izazvao veliku pažnju javnosti svojim neverovatnim potezom na otvorenom treningu Dalas Maveriksa. Iako se nedugo pre toga povredio, Dončić je pokazao da njegova povreda nije ozbiljna, te je stigao da se pojavi na treningu i iznenadi sve prisutne.

Jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju je bio kada je Dončić odlučio da pokaže svoje umeće i pokuša da ubaci šut sa celog terena. I, neverovatno, uspeo je iz prvog pokušaja! Ovaj podvig je izazvao oduševljenje među prisutnima, ali i pokrenuo opkladu vrednu 100.000 dolara sa centrom Maveriksa, Derekom Lajvlijem.

Nakon što je demonstrirao svoje veštine, Dončić je dobio opkladu sa Lajvlijem, ali se ispostavilo da je centar odmah zatražio da mu se isplati dogovorena suma, što je naišlo na odbijanje. Ovo neobično rivalstvo je privuklo pažnju javnosti i dodatno pojačalo interesovanje za događaje na treningu Maveriksa.

Osim impresivnog poteza na treningu, pažnju košarkaške javnosti je privukao i sastav Dalas Maveriksa za predstojeću sezonu. Pored Lukasa Dončića, u timu će se naći i Kajri Irving, Klej Tompson, Pi Džej Vašington, Derek Lajvli, Danijel Gaford, Spenser Dinvidi i Dante Egzum. Ova postava obećava uzbudljive i neizvesne utakmice, te se očekuje da će Maveriksi imati značajnu ulogu u trci za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading