OBRADOVIĆ OTKRIO NEŠTO ŠTO SVE INTERESUJE! "Prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača!"

Autor:

Sport

12.10.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović, istakao je izazove sa kojima se ekipa suočavala.

OBRADOVIĆ OTKRIO NEŠTO ŠTO SVE INTERESUJE! "Prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača!"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su sačuvali svoj nepobedivi status u AdmiralBet ABA ligi pobedivši SC Derbi u Podgorici rezultatom 80:60. Ova pobeda je predstavljala odličnu uvertiru pred njihov okršaj sa Bajernom u trećem kolu Evrolige, gde će juriti svoju prvu pobedu u elitnom evropskom takmičenju.

Izabranici Željka Obradovića su kontrolisali dešavanja na terenu tokom prvog poluvremena, stekavši dvocifrenu prednost. Na poluvremenu, Partizan je vodio sa 46:35.


Iako su košarkaši SC Derbija nastojali da ostanu u igri, Partizan je rutinski prošao ispit, zadržavajući prednost.

Uoči poslednjeg kvartala, Partizan je imao plus osam – 58:50. Iako SC Derbi nije odustajao, Partizan je tokom poslednje deonice uspeo da se vrati na nivo iz prvog poluvremena, stekavši ponovo dvocifrenu prednost i mirno priveo meč kraju.
Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 


Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je izazove sa kojima se ekipa suočavala, istovremeno pohvalivši pristup svojih igrača. Takođe je najavio povratak nekih igrača u tim.

- Hvala na gostoprimstvu u Podgorici. Stigli smo iz Madrida, što nije laka situacija. Nismo imali vremena da pripremimo meč na adekvatan načina. Brendon Dejvis još uvek ima problema sa povredom, kao i Vanja Marinković. Tajrik Džons nije mogao da nam pomogne, dok je Sterling Braun igrao na svoju odgovornost. Hvala mu na tome - naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

- Pristup utakmici je bio na visokom niovu, svi igrači zaslužuju čestitke jer su pokazali ogromnu odgovornost. SC Derbi ima izuzetno mladu ekipu, igra odličnu košarku, čestitam im na tome, kao i kolegi Petru Mijoviću koji radi zaista sjajan posao. Ponavljam, prezadovoljan sam ponašanjem svih igrača. Ne znam kada se vratiti Majk na parket, a Vašington se vratio, neophodno je da ga registrijumo, kako bi mogli da računamo na njega. Očekujem da bude u timu naredne nedelje.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Posle dva poraza na startu Evrolige, Partizan će 15. oktobra pred svojim navijačima dočekati Bajern, a ova utakmica će predstavljati izazov i imperativ pobede za crno-bele.

Ova pobeda je još jedan korak ka afirmaciji Partizana kao ozbiljnog takmičara kako u AdmiralBet ABA ligi, tako i u Evroligi, te je s nestrpljenjem očekuje naredni duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading