BOBI BACIO "DELIJE" U TRANS: Marjanović poslao posebnu poruku navijačima Zvezde pred meč!

Autor:

Sport

15.10.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović igra protiv voljenog kluba.

BOBI BACIO "DELIJE" U TRANS: Marjanović poslao posebnu poruku navijačima Zvezde pred meč!

Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Fenerbahčea u okviru trećeg kola Evrolige u Istanbulu od 19.45. Crveno-beli su u odličnoj seriji u najelitnijem kontinetalnom takmičenju, pošto su u prva dva kola savladali Baskoniju i Pariz i time obezbedili drugu poziciju, odmah iza Monaka.

Ovaj meč je poseban za bivšeg igrača crveno-belih, a sada člana Fenerbahčea, Bobana Marjanovića koji će večeras imati priliku da igra protiv svog bivšeg kluba po prvi put u karijeri. Nakon što je proveo skoro deceniju u NBA ligi, Marjanović se vratio u Evropu i pridružio se turskom velikanu. Njegova izjava na Instagram nalogu Evrolige upućena "delijama" jasno pokazuje da je uzbuđen zbog ovog susreta.

- Delije, jedva čekam da vas vidim, vratio sam se u Evroligu. Vidimo se uskoro - rekao je Bobi.

U poslednjih pet međusobnih duela, Zvezda je samo jednom poražena od Fenerbahčea, što dodatno podiže tenziju pred njihov susret u Evroligi. S obzirom na formu i istoriju međusobnih susreta, utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea obećava da će biti prava košarkaška poslastica.

Crvena zvezda je spremna da se suoči sa izazovom u Istanbulu i da nastavi sa pozitivnim rezultatima u Evroligi, dok Fenerbahče ima nameru da iskoristi domaći teren i prekine niz pobeda crveno-belih. Sve oči ljubitelja košarke biće uprte u ovaj duel, dok će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ishod susreta između dva velika evropska kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading