TRINKIJERI "PREŠIŠAO" I PARTIZANOV REKORD: Nestvaran preokret u Milanu, 216 poena u Minhenu!

Autor:

Sport

17.10.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A prvak Evrope opet PAO!

TRINKIJERI "PREŠIŠAO" I PARTIZANOV REKORD: Nestvaran preokret u Milanu, 216 poena u Minhenu!

Foto: Profimedia

Večeras su odigrane prve utakmice 4. kola Evrolige, a pored neizvesne pobede Partizana nad Makabijem, gledali smo još nestvarno dobrih mečeva.

Veče su otvorili Alba i Fenerbahče, gde je turski tim odneo pobedu rezultatom 78:71. Najefikasniji bio je Hejs Dejvis sa 14 poena, dok je Boldvin dodao 13. Dvocifren je bio i Biberović (12), a Boban Marjanović je meč završio sa osam poena i šest skokova.


U derbiju kola Real Madrid je savladao prvaka Evrope, ekipu Panatinaikosa, u reprizi prošlogodišnjeg finala Evrolige. Domaćin je sjajno otvorio utakmicu i u više navrata imao ogromnu prednost, ali se tim Ergina Atamana "žilavo" borio do kraja. Ipak, madridski gigant se nije dao, te slavio sa 90:86.

A definitivno najluđa utakmica večeras odigrala se u Milanu, gde je Armani još jednom pokazao da igra katastrofalnu košarku, iako su bili na putu da sve ubede u suprotno! Poražavajuć podatak je da je domaćin protiv Žalgirisa imao +27 na tri minuta do kraja treće četvrtine. I uspeo je da izgubi tu utakmicu! I u poslednjem periodu imao je 20 poena viška, a onda je krenulo "srozavanje". Fransisko je uzeo stvar u svoje ruke i uz Gedraitisa režirao drugi najveći preokret u istoriji Evrolige! Tako je "u prašini" ostao i onaj povratak Partizana od prošle sezone kada su nadomestili minus od 24 poena protiv Makabija u Areni. Na kraju je litvanski tim slavio sa 85:82.

Za kraj, košarkaši Bajerna i Pariza odigrali su pravi NBA meč u Minhenu, a Bavarci su slavili neverovatnim rezultatom 109:107. Strašno veče imao je Karsen Edvards koji je meč završio sa 32 poena, a pratio ga je Nejpir sa 27 i 5 asistencija. Kod Pariza, tipično, Ti Džej Šorts je ubacio 22 poena uz devet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading