"Izgubili smo brata...": Članovi benda ONE DIRECTION se oprostili od Lijama Pejna, njihove reči KIDAJU DUŠU (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuli muzičar bio je omiljen i među kolegama.

"Izgubili smo brata...": Članovi benda ONE DIRECTION se oprostili od Lijama Pejna, njihove reči KIDAJU DUŠU (FOTO)

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vest o tragičnoj smrti Lijama Pejna šokirala je ceo svet, a preostali članovi benda One Direction - Hari Stajls, Nial Horan, Luj Tomlinson i Zejn Malik, obratili su se putem Instagrama kako bi izrazili svoju tugu i odali počast svom dragom prijatelju.

U svom iskrenom postu, članovi benda su podelili svoje očajanje zbog preranog odlaska Lijama i istakli da će im biti potrebno vreme da prihvate gubitak.

Republika

Foto: printskrin instagrama/onedirection

Članovi benda se dirljivim rečima opostili od "brata"

Takođe su nagovestili mogućnost da će u budućnosti podeliti više o svojim dragocenim sećanjima na Lijama. Emotivna poruka je izrazila njihovu duboku ljubav prema svom "bratu" i uputila misli Lijamovoj porodici, prijateljima i posvećenim fanovima.

- Potpuno smo devastirani Lijamovim odlaskom. S vremenom, i kad svi budemo prisebni, bie više toga da se kaže. Za sada, neko vreme na je potrebno za žaljenje i prihvatanje gubitka našeg brata, kojeg smo jako voleli. Uspomene koje delimo s njim biće zauvek sačuvane. Naše misli su s njegovom porodicom, prijateljima i obožavaocima, koji su ga voleli. Volimo te Lijam. Louis, Zayn, Niall i Harry - stoji u oproštajnoj poruci.


Veza između članova benda One Direction uvek je bila predmet divljenja, a Lijamov odlazak obeležava značajan i tužan trenutak u istoriji benda. Izjava grupe odražava dubok uticaj koji je Lijam imao na svakog od njih i trajno nasleđe koje ostavlja za sobom.
Republika

Foto: Tanjug/Ben Birchall

Za Lijamom Pejnom žali ceo svet

Prisustvo Lijama Pejnea u muzičkoj industriji i srcima fanova širom sveta zauvek će biti upamćeno. Njegovi doprinosi uspehu benda One Direction i njegovi individualni poduhvati ostavili su neizbrisiv trag. Post benda služi kao dirljiv podsetnik na nezamenjivu ulogu koju je Lijam imao unutar grupe i trajni uticaj koji je ostavio na muzički svet.

Dok svet tuguje zbog gubitka Lijama Pejna, ljubav i podrška od strane fanova i kolega slavnih ličnosti koje su preplavile mreže, stoje kao dokaz dubokog uticaja koji je slavni muzičar imao tokom svog vremena.

Sećanja i muzika koje je podelio sa svetom nastaviće da odjekuju godinama koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading