PEŠIĆ PROGOVORIO I O ČOVIĆU! "Šta on meni može da kaže?"

Autor:

Sport

21.10.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešić šaljiv sa voditeljem.

PEŠIĆ PROGOVORIO I O ČOVIĆU! "Šta on meni može da kaže?"

Foto: KSS

Svetislav Pešić jedini je od velikih srpskih trenera koji je kao selektor predvodio tri generacije naših košarkaša. Prvo u Bormiju onu juniorsku koja je postala prvak sveta, generaciju Divca i Đorđevića ali i Rađe i Kukoča, zatim onu koja je bila seniorski prvak sveta a u kojoj su igrali Stojaković i Bodiroga, tada iskusni Divac, Gurović i Jarić i naposletku ovu iz Pariza i Manile, generaciju Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića.

Voditelj ga je upitao i o čemu su on i Čović razgovaraili i šta mu je rekao kada je došao na čelo Saveza i kako je on reagovao na to.

Šta on meni može da kaže (smeh). On je novi predsednik, formira novi tim i ulazi sa velikim ambicijama i odgovornošću. Nebojša kao Nebojša, o njemu možeš da pričaš ovako ili onako, ali iza njega su rezultati. On ima način kako stiže do rezultata, naravno da i njemu treba pomoć, ne samo moja nego čitave košarkaške Srbije - rekao je Pešić.

Podsetimo, novi-stari selektor Svetislav Pešić potvrdio je na konferenciji za medije da ostaje na čelu reprezentacije Srbije. U to ga je ubedio novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović. Kada je Kari dobio pitanje da li će imati iste pomoćnike oko sebe u predstojećem mandatu, otkrio je da nema više nikoga, te mu je ostao samo Čović.

Ja nemam nijednog pomoćnika, jedan je postao trener jedne reprezentacije, drugi postao trener kluba, Tarlać me je napustio, dva atletska trenera su u Turskoj i Nemačkoj, nemam sportskog direktora, imam samo predsednika - rekao je Pešić i zasmejao sve prisutne, a Čović dodao: "Ne baš neiskusnog, ali..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading