MIŠKO POTVRDIO KRAJ SAGE OKO PETRUŠEVA: Ovom objavom je sve rešeno

Autor:

Sport

22.10.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije je ponovo kod kuće

MIŠKO POTVRDIO KRAJ SAGE OKO PETRUŠEVA: Ovom objavom je sve rešeno

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Nekoliko meseci je trajala saga oko krilnog centra, a povreda Džoela Bolomboja je konačno ubrzala tok događaja i donela srećan kraj priče - Filip Petrušev je novi/stari igrač Crvene zvezde. Crveno-beli su tako konačno dobili pojačanje pod košem koje im je sada i više nego potrebno, budući da su ostali bez svoje udarne igle na tom mestu. Borba za igrača Olimpijakosa vodila se već nekoliko meseci, a onaj prvi "nalet" sa Malog Kalemegdana odbile su povrede Fala i Milutinova, iako je posao već tada bio blizu realizacije.

Kako su se sada vratila oba visoka igrača, te se stavila na raspolaganje Barcokasu, on je rešio da Filipu smanji minutažu i prednost da skupo plaćenim pojačanjima. Petrušev je propustio nekoliko prethodnih duela, pošto nije bio ni uvršten u sastav, a pošto se baš tada povredio Džoel, bilo je jasno da je kucnuo čas. Bratski klubovi su konačno našli zajednički jezik, a krilni centar će se odmah staviti na raspolaganje Janisu Sferopulosu.

Tačku na celu sagu stavio je i Miško Ražnatović koji je pre samo nekoliko dana na spekulacije o dolasku reprezentacije Srbije na društvenim mrežama napisao da apsolutno nikakvih razgovora nije bilo. Međutim, sada se ponovo oglasio na platformi "X" i okrenuo drugu ploču, te praktično potvrdio povratak Petruševa jednom rečju: "Napokon". Verujemo da je to reakcija i svih zvezdaša koji su tako dugo iščekivali da ponovo vide Filipa na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading