LEPA PRILIKA ZA PARTIZAN! Večeras je susret sa najgorim klubom na tabeli!

Autor:

Sport

23.10.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana, Željko Obradović, ističe da je svestan opasnosti koje Virtus predstavlja, uprkos njihovom trenutnom skoru.

LEPA PRILIKA ZA PARTIZAN! Večeras je susret sa najgorim klubom na tabeli!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova u Beogradskoj areni dočekuju Virtus u meču 5. kola Evrolige. "Crno-beli" se posle četiri kola nalaze na osmom mestu na tabeli Evrolige sa po dve pobede i poraza, dok je Virtus poslednji sa skorom 0/4.

Trener Partizana, Željko Obradović, ističe da je svestan opasnosti koje Virtus predstavlja, uprkos njihovom trenutnom skoru.

- Oni još nemaju pobedu u Evroligi i to je verovatno najveća opasnost ovog meča. Virtus ima izvanredan tim, popunjeni su na svim pozicijama i izvanredno su vođeni sa istim trenerom kao i prošle sezone - rekao je Obradović uoči meča.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Željko Obradović

 

Iako Virtus još uvek nema pobedu u Evroligi, trener Partizana veruje da će italijanski tim biti izuzetno motivisan na večerašnjoj utakmici.

- Siguran sam da će doći ovde da igraju sa velikom motivacijom pošto imaju takav skor u Evroligi. Pripremali smo utakmicu, trebalo bi da kao uvek damo maksimum od prvog do poslednjeg sekunda utakmice - dodao je Obradović.

Košarkaši Partizana spremaju se za prvi meč petog kola Evrolige protiv Virtusa iz Bolonje. Utakmica je na programu u sredu 23. oktobra od 20.30 časova, a nakon pobeda nad Bajernom i Makabijem, kao i uspeha protiv Zadra u AdmiralBet ABA ligi, crno-beli su odlučni da nastave sa uspesima pred domaćom publikom. Virtus se, sa skorom 0-4, nalazi u teškoj poziciji i ovaj meč za njih može biti ključan za dalji tok takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading