BILI SMO IZNENAĐENI: Grk otvorio dušu - otkrio je i tajnu senzacionalnog preokreta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se crveno-beli mnogo više muče u regionalnom, nego u evroligaškom takmičenju.

BILI SMO IZNENAĐENI: Grk otvorio dušu - otkrio je i tajnu senzacionalnog preokreta!

Foto: KK Zadar/Zvonko Kučelin

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ostvarili su važnu pobedu protiv Zadra rezultatom 82:74 (14:31, 27:13, 22:16, 21:17) u šestom kolu AdmiralBet ABA lige.

Srpski i regionalni šampion je do pobede stigao znatno teže nego što se očekivaloi, a nakon meča trener Janis Sferopulos je izjavio:

- Kao što se videli nismo dobro krenuli, nismo igrali odbranu i napad. Bili smo iznenađeni, nismo bili spremni. Posle toga smo se popravili. Bilo je dobro da smo u drugoj četvrtini dozvolili malo poena. Malo po malo smo uspeli da donosimo dobre odluke i dobijemo utakmicu. Nija laka pobeda, ali čestitam igračima zbog toga što smo krenuli da igramo košarku. Moramo utakmice počinjati sa više koncentracije od samog starta. Čestitke Zadru, želim im sreću, imaju dobre igrače i dobar tim.

 

 

Sferopulos je naglasio da je pobeda došla nakon teške borbe, posebno ističući problematičan početak utakmice i nedovoljnu koncentraciju ekipe. Ipak, zahvaljujući postepenom poboljšanju igre i donošenju dobrih odluka, Crvena zvezda je uspela da preokrene rezultat i ostvari važan trijumf.

Trener je istakao važnost koncentracije od samog početka utakmice, naglašavajući da ekipa mora da bude spremna da pruži maksimum od starta. Čestitke su upućene i protivničkom timu, priznanje za kvalitetne igrače i dobar timski rad.

Crvena zvezda je pokazala sposobnost da se izbori sa teškim situacijama na terenu i da, i pored problema, izvuče pobedu. Sada se okreću novim izazovima u nadi da će nastaviti sa uspešnim rezultatima u narednim mečevima.

Crvenu zvezdu Meridianbet sada očekuje duel sa Žalgirisom u Kaunasu u okviru Evrolige, dok će u ponedeljak 4. novembra dočekati u Beogradu ljubljansku Cedevita Olimpiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading