GROBARI OVO MORAJU ZNATI: Važno saopštenje - klub se oglasio nakon ubedljivog trijumfa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednom meču će sve biti drugačije.

GROBARI OVO MORAJU ZNATI: Važno saopštenje - klub se oglasio nakon ubedljivog trijumfa!

Foto: Starsport

U utakmici šestog kola AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu, savladavši ekipu Krke rezultatom 96:63 (18:16, 23:12, 29:20, 26:15). Ova pobeda zadržala je Partizan na čelu tabele kao jedinu neporaženu ekipu, čime su nastavili impresivan početak sezone.

Za razliku od regionalnog takmičenja, u Evroligi crno-beli trenutno imaju skor od dve pobede i tri poraza, a svakako je svima u Humskoj teško pao nedavni neuspeh u Beogradskoj areni protiv italijanskog Virutsa iz Bolonje (69:70).

Usled navedenog svaki naredni meč, posebno na domaćem terenu za izabranike trenera Željka Obradovića je više nego važan, a već u sredu 30. oktobra Partizan dočekuje ni malo lakog protivnika, ekipu Monaka.

Uoči navedenog meča Partizan se suoačava sa organizacionim problemima, a u tom cilju srpski i rgionalni vicešampion je izdao zvanično saopštenje:

- KK Partizan će u sredu, 30. oktobra dočekati Monako u hali "Aleksandar Nikolić". Usled zauzetosti Beogradske arene, utakmica 6. kola Evrolige se prinudno seli u dvoranu značajno manjeg kapaciteta - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- U datim okolnostima, KK Partizan Mozzart Bet će ulaz u dvoranu omogućiti samo vlasnicima sezonskih karata za sektore na Nivou 200, kao i vlasnicima sezonskih ulaznica za mesta pored terena (Nivo 100) i lože (Nivo 300).

Na kraju iz redova crno-belih naglašavaju:

- Svi detalji u vezi rasporeda sektora u hali "Aleksandar Nikolić", ulaza koji će biti otvoreni i načina kompenzacije prema vlasnicima sezonskih karata za Nivo 400, biće objavljeni u ponedeljak.

Da podsetimo, meč između Partizana i Monaka na programu je u sredu 30. oktobra sa početkom od 20.45 časova, a treba naglasiti da ekipa Monaka u ovom momenut sa skorom od tri pobede i dva poraza deli na tabeli pozicije od trećeg do desetog mesta sa madridskim Realom, Panatinaikosom, Baskonijom, Anadolu Efesom, Crvenom zvezdom Meridianbet, Fenerbahčeom i minhenskim Bajernom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading