OGLASIO SE TERZIĆ I OTKRIO DA LI ĆE BITI SELEKTOR SRBIJE: "Idem da se vidim sa ljudima iz Saveza!"

Autor:

Sport

06.10.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali.

OGLASIO SE TERZIĆ I OTKRIO DA LI ĆE BITI SELEKTOR SRBIJE: "Idem da se vidim sa ljudima iz Saveza!"

Foto: Starsport

Poslednjih nedelja, javnost je bila uznemirena spekulacijama o mogućem povratku Zorana Terzića na mesto selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, nakon otkaza Đovaniju Gvidetiju. Međutim, Terzić je konačno demantovao ove navode, ističući da su informacije o njegovom povratku potpuno netačne.

- Nisam novi selektor Srbije, to su neistine. A da li ću možda biti ponovo jednog dana, to ćemo da vidimo?! - rekao je Terzić za Sport Klub.

Foto: Starsport

Zoran Terzić

Terzić je takođe objasnio razlog svoje posete Srbiji i susreta sa čelnicima Odbojkaškog saveza Srbije. 

- U Srbiju sam došao zbog privatnih obaveza i iskoristio priliku da se vidim sa ljudima iz Saveza, kao što se svaki put viđam sa njima kad dođem. Tu sam proveo 20 godina i normalno je da pričamo na raznorazne teme, a i ovog puta smo pričali o svemu i svačemu. Pa i o novom selektoru. A ako nekada postignemo dogovor na tu temu, siguran sam da ćemo i Savez i ja vrlo brzo reagovati i svima to reći - poručio je Zoran Terzić.

Nakon neuspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, otpušten je dosadašnji selektor Đovani Gvideti, a ime njegovog naslednika još uvek nije poznato. Iako se spekuliše o različitim kandidatima, zvanična odluka još uvek nije saopštena. S obzirom na uspehe koje je Terzić postigao tokom svog prethodnog mandata, njegovo ime se i dalje pominje u kontekstu mogućeg novog selektora, ali Terzić je jasno demantovao takve tvrdnje.

Saga oko novog selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije se nastavlja, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje zvaničnu odluku. Dok se spekulacije i dalje šire, Terzić je stavio tačku na glasine o svom povratku na funkciju selektora, ostavljajući otvorenom mogućnost za buduću saradnju. S obzirom na njegovo iskustvo i rezultate, njegovo ime će svakako ostati u fokusu dok se ne donese konačna odluka o novom selektoru ženske odbojkaške reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading