NOLE PO KO ZNA KOJI PUT POKAZAO DA JE LJUDSKA GROMADA: Sin Novakovog rivala teško bolestan, a Đoković ovim potezom oduševio sve!

Autor:

Sport

29.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki si Novače!

NOLE PO KO ZNA KOJI PUT POKAZAO DA JE LJUDSKA GROMADA: Sin Novakovog rivala teško bolestan, a Đoković ovim potezom oduševio sve!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković pobedio je Pjera Erbera rezultatom 3:0 na Rolan Garosu i prošao u narednu fazu. Sledeći okršaj Nole će imati protiv Španca, Roberta Karbaljes Baene. Iako je dominirao na terenu, nije mu bilo lako protiv "žilavog" domaćeg igrača, uz neprijateljski nastrojenu publiku koja je pokušavala da ga izbaci iz ritma.

Ono što je posebno istaknuto jeste Đokovićeva gospodski potez prema protivniku. Umesto uobičajenog slavlja poena, Novak se suzdržavao, pokazujući solidarnost prema Erberu, čiji je sin nedavno imao tešku operaciju zbog retke genetske bolesti. Ovaj potez pokazuje Novakovu veličinu i poštovanje prema svojim rivalima, što je naišlo na pohvale kako od strane teniskih stručnjaka tako i od publike.

Nole je poznat po svojim neverovatnim potezima koji zadivljuju publiku. Đoković nije hteo da slavi poene u svom prepoznatljivom stilu, osim onog jednog urlika, zbog poštovanja prema protivniku. Veliki je humanitarista Đoković, uvek svakom pomaže i deli savete mlađim kolegama nesebično.  Đoković je još jednom pokazao svoju sportsku veličinu i gospodstvo na terenu, dok se publika sa nestrpljenjem iščekuje njegov naredni meč na Rolan Garosu.

Podsetimo, ova pobeda omogućila je Đokoviću da odbrani početnih 50 bodova na ATP listi, koje je osvojio pre godinu dana. Takođe, osvojio je i impresivnih 110.000 evra u pojačanom nagradnom fondu Rolan Garosa. Naredni meč na Rolan Garosu biće prilika da Novak pokaže svoju izuzetnu formu i talenat, te da nastavi da inspiriše mlade tenisere širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading