NIŠTA OD GLAVNOG ŽREBA! Mađarica ZAUSTAVILA Olgu Danilović!

Autor:

Sport

27.06.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja loše otvorila meč.

NIŠTA OD GLAVNOG ŽREBA! Mađarica ZAUSTAVILA Olgu Danilović!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u glavni žreb Vimbldona, pošto je poražena u finalu kvalifikacija od Dalme Galfi iz Mađarske.

Galfi je slavila rezultatom 2:0 (po setovima 6:1, 7:6 (7:4)), čime je obezbedila svoje mesto u glavnom žrebu ovog prestižnog teniskog turnira.

Nakon početnog izjednačenja, Olga Danilović je doživela težak poraz u prvom setu, osvojivši svega pet poena do kraja seta. Mađarica je iskoristila ovaj pad forme i lako stigla do vođstva od 1:0 u setovima.

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

U drugom setu, Olga Danilović je pružila znatno veći otpor. Nakon vođstva od 4:1 uz brejk, mađarska teniserka je uspela da se vrati u meč, izjednači na 4:4 i odvede meč u taj-brejk. Iako je Danilovićeva uspela da stigne do 5:5, na kraju je ipak izgubila taj-brejk rezultatom 7:6(4), čime je Galfi izborila plasman u glavni žreb Vimbldona.

Ovim porazom, Olga Danilović neće imati priliku da se takmiči na jednom od najprestižnijih teniskih turnira, ali će imati priliku da se pripremi za naredne izazove i nastavi sa svojim teniskim usponom.

Olga Danilović je u prvom setu osvojila svega pet poena, što je predstavljalo izuzetno težak period za srpsku teniserku. Ovaj detalj govori o dominaciji Dalme Galfi u ovom delu meča i ukazuje na izuzetnu igru mađarske takmičarke.

Dalma Galfi, nakon pobede nad Olga Danilović, uspela je da se plasira u glavni žreb Vimbldona kao 128. teniserka planete. Ovaj uspeh predstavlja značajan korak za mladu mađarsku teniserku i otvara joj nove mogućnosti za napredovanje u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading