TAKO TO RADE VELIKI ŠAMPIONI Nole ODUŠEVIO celu naciju! Evo kako je Đoković ČESTITAO Srbima Vidovdan! (FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćna poruka najuspešnijeg tenisera svih vremena.

TAKO TO RADE VELIKI ŠAMPIONI  Nole ODUŠEVIO celu naciju! Evo kako je Đoković ČESTITAO Srbima Vidovdan! (FOTO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, trenutno boravi u Engleskoj gde se temeljno priprema za nadolazeći Vimbldon.

U sklopu svojih priprema, odigrao je dva trening meča, najpre protiv prvog na ATP listi, Italijana Janika Sinera, a zatim odmerio snagu sa Rusom Danilom Medvedevim. Međutim, ono što je posebno oduševilo sve Srbe jeste gest koji je Novak napravio uoči današnjeg dana - Vidovdana.

Naime, najuspešniji svih vremena se oglasio na društvenim mrežama moćnom ilustracijom posvećenom velikom srpskom prazniku - Vidovdanu. Na ovoj ilustraciji našli su se vitez sa srpskim štitom, lik Cara Lazara, kao i crkva Lazarica kod Kruševca. Ovaj gest nije prošao nezapaženo, te je naišao na oduševljenje mnogobrojnih ljudi širom Srbije.

Novakov potez pokazuje koliko je Đoković emotivno vezan za svoju zemlju i svoju istoriju, te je na simboličan način odlučio da obeleži ovaj značajan praznik.

Republika

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

 

Posle odigranih trening mečeva, Novak Đoković se fokusirao na tempiranje svoje forme pred početak Vimbldona. Sa velikom pažnjom pristupa svakom detalju svog treninga, kako bi bio u vrhunskoj formi dočekao start najprestižnijeg teniskog turnira.

S obzirom na činjenicu da je drugi reket planete čak sedam puta osvojio Vimbldon, očekivanja javnosti su velika i svi željno iščekuju njegov nastup na ovom prestižnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading