NOLE IZAZVAO HAOS U LONDONU! Navijači PALI u trans zbog Đokovića! Evo kako im je UZVRATIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser spreman za učešće na Vimbldonu.

NOLE IZAZVAO HAOS U LONDONU! Navijači PALI u trans zbog Đokovića! Evo kako im je UZVRATIO! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter/Frani

Srpski teniser Novak Đoković odradio je poslednje pripreme pred početak Vimbldona, jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svetu.

Uoči svog nastupa, koji je zakazan za četiri dana, najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je izazvao veliku pažnju navijača u Londonu. Društvene mreže preplavljene su snimcima na kojima se vidi koliko je on zaista popularan, a posebno se ističu scene gde ga navijači bukvalno opkoljavaju dok im on strpljivo deli autograme i slika se sa njima.

Novak Đoković je svojim prisustvom u engleskoj prestonici izazvao pravu pomamu među svojim fanovima, koji su mu pružili toplu dobrodošlicu. Snimci koji kruže društvenim mrežama jasno pokazuju koliko je srpski teniser omiljen među ljubiteljima ovog sporta, dok se on trudi da odgovori na zahteve svojih obožavalaca.

Ova reakcija navijača samo potvrđuje koliko je Đoković stekao popularnost širom sveta, ne samo zbog svojih sportskih dostignuća, već i zbog svoje harizme i posvećenosti svojim fanovima.

Novak Đoković je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski sportista, već i omiljena ličnost među navijačima. Njegova popularnost i podrška koju uživa širom sveta jasno pokazuju koliki uticaj ima kao sportista i kao javna ličnost.

Trenutno drugi igrač ATP liste će u prvom kolu Vimbldona igrati protiv kvalifikanta Vita Koprive iz Češke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading