NEKADA JE BILA NAJBOLJA NA SVETU, A DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI! Jelena Janković konačno PRED OČIMA JAVNOSTI posle toliko godina (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posvetila se porodičnom životu.

NEKADA JE BILA NAJBOLJA NA SVETU, A DANAS JE NE BISTE PREPOZNALI! Jelena Janković konačno PRED OČIMA JAVNOSTI posle toliko godina (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena Janković, nekada najbolja teniserka sveta, donela je pre nekoliko godina neočekivanu odluku da se penzioniše i posveti porodici. Nakon što je postala majka, Jelena je promenila svoj život iz korena, udaljivši se potpuno od teniskih terena i medija. Ova odluka ju je odvela u Sjedinjene Američke Države, gde sada sa svojim izabranikom, doktorom Brankom Baraćem i njihovom ćerkom, uživa u luksuznoj vili vrednoj oko 13 miliona dolara.

Njihova kuća postala je utočište od radoznalih pogleda i medija, pružajući im miran život daleko od teniske slave koju je Jelena nekada poznavala.

Otkako se porodila, bivša teniserka je potpuno promenila svoj način života, te se posvetila majčinstvu i mirnom životu. Baš zbog toga veoma retko se pojavljivala u javnosti, pa su ljudi praktično i zaboravili kako izgleda. Međutim, danas je uhvaćena u šetnji sa svojom ćerkom i konačno smo videli kako izgleda posle toliko godina.

Jelena Janković je nedavno za slovenske medije izjavila da je lepo biti u penziji i da je posvećena majčinstvu.

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je Jankovićeva tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran

05.07.2024 11:31

Volela bi i ti da imaš neki gred slem ....