SVI SU MISLILI DA ĆE DOĆI! Federer OTKRIO zašto nije bio na OPROŠTAJU Marija na Vimbldonu!

Autor:

Sport

06.07.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Švajcarac uživa u "penziji".

SVI SU MISLILI DA ĆE DOĆI! Federer OTKRIO zašto nije bio na OPROŠTAJU Marija na Vimbldonu!

Foto: Ap photo

Po mnogima jedan od najvećih tenisera svih vremena, Rodžer Federer, nedavno je izrazio žaljenje zbog toga što nije bio prisutan na dubl meču braće Mari na Vimbldonu.

Iako je bio primećen na terenu tog dana, nije bio deo ceremonije koja je bila upriličena u čast Endija Marija, koji je igrao poslednji put na trećem Grend slemu. Legendarni Švajcarac je objasnio da je imao zakazane obaveze, ali je ipak uspeo da kratko vidi Britanca pre meča.

- Voleo bih da sam bio tamo to veče, ali sam već imao zakazane obaveze, a nisam znao ni kako će sve ispasti. Tužno je što nisam bio tu. Uspeo sam da dođem na kratko da ga vidim pre meča. Primetio sam da je Endi bio izuzetno nervozan i emotivan zbog tog trenutka - rekao je Federer kako pišu portali "Ekspres".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Endi Mari

Primećeno je da je dvostruki šampion Vimbldona bio izuzetno nervozan i emotivan zbog tog trenutka, što je dirnulo i samog Federera.

- Očigledno je da mu Vimbldon mnogo znači, kako njemu i timu, tako i njegovoj porodici. Gledao sam ceo snimak ponovo i pomislio kako je to sjajno za njega. Ima još turnir u miksu i Olimpijske igre. I mislim da je to sve što se njega tiče. Bio je na mom oproštaju na Lejver kupu. Bio sam srećan što je tu. Kakva karijera. Vanserijska. Voleo sam da igram protiv njega iako me je pobedio verovatno 20 puta. Bio je sjajan. Naravno da sam i ja zbog svega bio emotivan - rekao je Federer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading