SINER EMOTIVNO UZDRMAN, ĐOKOVIĆ IDE DO TRONA NA VIMBLDONU? Ovo je Italijana TOTALNO poljuljalo (VIDEO)

Autor:

Sport

08.07.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu baš lako palo.

SINER EMOTIVNO UZDRMAN, ĐOKOVIĆ IDE DO TRONA NA VIMBLDONU? Ovo je Italijana TOTALNO poljuljalo (VIDEO)

Foto: X/Wimbledon

Prvom teniseru sveta nije bilo lako da gleda kako njegova partnerka Ana Kalinskaja, ispada sa Vimbldona ranije, ali ne iz sportskih razloga. Naime, ruska teniserka predala je meč Eleni Ribakini pre, ruku na srcem skoro sigurnog poraza, na 6:3, 3:0, što je dovelo do teške odluke za Kalinskaju, koja se mučila sa desnim ručnim zglobom. Utučena, napustila je teren, a čak su se mogle primetiti i suze na njenom licu.

Janik Siner, prvi reket sveta, bio je uz Kalinskaju tokom meča, pružajući joj podršku sa tribina, ali je i sam bio utučen zbog teške odluke koju je morala da donese njegova partnerka. Kamere su uhvatile trenutak kada je Siner sa zabrinutim izrazom lica posmatrao Anu kako napušta teren.


Danas Siner ima dan odmora, nakon što je prethodno sa 3:0 eliminisao Bena Šeltona i ušao u četvrtfinale, gde ga čeka duel protiv Danila Medvedeva u utorak.

Bivša šampionka Vimbldona, Elena Ribakina, nastavlja siguran put ka završnici turnira, s obzirom na to da je do četvrtfinala stigla brzo, uz pomoć predaje Ruskinje. Sada čeka pobednicu meča Svitolina i Vang Đin za četvrtfinalni duel, te se čini da je na dobrom putu da osvoji drugi pehar u Londonu.

A s obzirom na to kako je izgledao Siner tokom ovih nesrećnih okolnosti koje su zadesile njegovu voljenu, ostaje pitanje hoće li ga možda ovo poljuljati i može li to Đoković iskoristiti da se vrati na tron...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading