NAVIJAČI ŠOKIRALI NOVAKA: Đoković im to nikada neće zaboraviti

Autor:

Sport

19.09.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će pamtiti ono što su uradili za njega u Bugarskoj.

NAVIJAČI ŠOKIRALI NOVAKA: Đoković im to nikada neće zaboraviti

Foto: Starsport

Nakon napornih nastupa na US openu i u Dejvis kupu, najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da se opusti u Bugarskoj. Revijalni meč sa Grigorom Dimitrovim bio je samo početak zabave, a poraz od 2:1 nije umanjio njihovo prijateljstvo. Nakon meča, Novak je uživao u noćnom životu Sofije i obišao znamenitosti grada. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste neobičan poklon koji je dobio.

Dok je boravio u Bugarskoj, Novak Đoković nije propustio priliku da se počasti nečim posebnim. Pored obilaska znamenitosti Sofije, dobio je neobičnu i unikatnu jaknu kao poklon. Ova gesta dodatno je oplemenila njegov boravak u ovom prelepom gradu, a jakna će sigurno biti jedan od suvenira koji će ga podsećati na ovaj nezaboravan izlet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)



Pored jakne, Novak je podelio još jedan neobičan poklon sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju lista na kojem je "odštampan" lik Novaka Đokovića i momenat kada je osvojio US open prošle godine. Na listu se vidi kako podiže pehar, kao i broj "24", simbolizujući broj grend slemova. Ovaj originalan poklon sigurno je izazvao oduševljenje kod Novaka i njegovih navijača, koji su se obradovali još jednom podsjetniku na njegove velike sportske uspehe.
Republika

Foto: instagram.com/djokernole/

Poklon od navijača za Novaka


Novak Đoković uvek pronalazi načine da se opusti i uživa u zasluženom odmoru, a njegova avantura u Bugarskoj definitivno je bila ispunjena nezaboravnim trenucima i neobičnim poklonima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading