SINER NASTAVLJA DA REĐA POBEDE! Izborio se za polufinale!

Autor:

Sport

30.09.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janik Siner pokazuje izuzetnu formu na ovom turniru.

SINER NASTAVLJA DA REĐA POBEDE! Izborio se za polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale ATP turnira u Pekingu nakon pobede nad Čehom Jiržijem Lehečkom rezultatom 2:0 (6:2, 7:6(8:6)) za sat i 46 minuta. Siner je dominirao u prvom setu, ostvarivši dva brejka, dok je u drugom setu vođena velika borba bez brejkova, a odlučio je taj-brejk. Iako je Lehečka imao set loptu na svojoj strani, Siner je uspeo da preokrene rezultat i osigura svoje mesto u polufinalu.

U drugom setu, Jirži Lehečka je imao prednost od 6:4 u taj-brejku i dve set lopte, ali je Janik Siner uspeo da se izbori sa tim pritiskom i nanizao četiri poena zaredom, stigavši do pobede i plasmana u polufinale turnira.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

 

Janik Siner će se u polufinalu susresti sa pobednikom meča između Andreja Rubljova iz Rusije i Junčaokete Bua iz Kine, koji je trenutno u toku. Drugi polufinalni par čine Rus Danil Medvedev i Španac Karlos Alkaraz, obećavajući uzbudljive mečeve u nastavku turnira.


Janik Siner pokazuje izuzetnu formu na ovom turniru, a njegova odlučnost i borbeni duh su ga doveli do zasluženog mesta u polufinalu. Sinerov naredni meč će biti prilika da pokaže svoje veštine i upusti se u još jednu uzbudljivu tenisku borbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading