STIGLA NOVA ATP LISTA! Nole zadržao svoju poziciju, a evo ko je odskočio!

Autor:

Sport

03.10.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Đokovića, i ostali srpski teniseri su zauzeli svoje pozicije na ATP listi.

STIGLA NOVA ATP LISTA! Nole zadržao svoju poziciju, a evo ko je odskočio!

Foto: Starpsort

Nakon nedavnog turnira u Pekingu, srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na najnovijoj ATP listi sa 5.560 bodova. I dalje vodeći na listi je Italijan Janik Siner sa impresivnih 11.010 bodova, dok se na drugoj poziciji nalazi mladi Španac Karlos Alkaraz sa 7.010 poena, nakon jučerašnje pobede nad Sinerom u finalu pomenutog turnira, a Nemac Aleksandar Zverev je na trećem mestu sa 6.705 bodova.

Pored Đokovića, i ostali srpski teniseri su zauzeli svoje pozicije na ATP listi. Miomir Kecmanović se nalazi na 55. mestu sa 945 bodova, dok je Dušan Lajović na 68. poziciji sa 791 bodom. Laslo Đere se nalazi na 113. mestu sa 516 bodova, dok je Hamad Međedović nazadovao za 27 pozicija i sada je 162. teniser sveta sa 336 poena.


Ovi rezultati pokazuju kontinuirani uspon i stabilnost srpskih tenisera na svetskoj sceni, što predstavlja veliku motivaciju za dalji rad i napredak u narednim turnirima.

Pored srpskih tenisera, na globalnoj teniskoj sceni i dalje se ističu poznata imena poput Nemca Aleksandra Zvereva, koji se nalazi na trećem mestu sa 6.705 bodova, i ruskih tenisera Danila Medvedeva i Andreja Rubljova koji su zadržali peto i šesto mesto na ATP listi.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Očekuje se da će naredni turniri doneti nove izazove i iznenađenja na teniskoj sceni, a ljubitelji ovog sporta sa nestrpljenjem očekuju nove mečeve i takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading