NOVAKOV TIM - SINEROVA POBEDA: Teniser osvojio Šangaj uz pomoć Noletovih trenera! (FOTO)

Autor:

Sport

13.10.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajan trenutak za svet tenisa.

NOVAKOV TIM - SINEROVA POBEDA: Teniser osvojio Šangaj uz pomoć Noletovih trenera! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner uspeo je da ostvari veliki uspeh u Šangaju, osvojivši trofej pobedom nad Novakom Đokovićem rezultatom 7:6, 6:3. Ovom pobedom Siner je sprečio Đokovića da dođe do svog 100. trofeja, što predstavlja značajan momenat u karijeri mladog Italijana.

Saradnja sa bivšim članovima Đokovićevog stručnog štaba, Ulisesom Badiom i Markom Panikijem, doprinela je Sinerovom uspehu. Obojica su se obratila javnosti putem društvenih mreža nakon osvojene titule, ističući značaj ovog trijumfa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulises Badio (@uli.physio)

Ulises Badi, nekadašnji fizioterapeut u Đokovićevom timu, kratko se zahvalio Šangaju putem poruke na Instagramu.

Sa druge strane, Marko Paniki je bio malo opširniji, ističući značaj Sinerove pobede i naglašavajući koncentraciju brojeva jedan u tenisu. Njegova poruka na italijanskom i engleskom jeziku privukla je pažnju javnosti, naglašavajući specifičnost trenutne situacije u svetu tenisa.

- Da li ste ikada videli takvu koncentraciju brojeva jedan u samo par kvadratnih metara u tenisu ili bilo kojem drugom sportu? Trojica iza i dvojica ispred. Okružen sam! - napisao je Paniki.

Ova pobeda predstavlja značajan trenutak za Sinerovu karijeru i potvrđuje njegovu dominaciju na ATP listi. Njegova saradnja sa bivšim članovima Đokovićevog tima dodatno je istakla značaj ovog trijumfa.

Janik Siner nastavlja da ređa uspehe i trofeje, čime potvrđuje svoj status jednog od najtalentovanijih tenisera današnjice. Svojom pobedom nad Novakom Đokovićem, Siner je pokazao da se nalazi u samom "kremu" teniskog sveta i da je spreman da se nosi sa najvećim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading