RADILA JE METLA: Međedović počistio Libanca - do pobede za samo 46 minuta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskog tenisera očekuje i napredak na ATP listi.

RADILA JE METLA: Međedović počistio Libanca - do pobede za samo 46 minuta!

Foto: Tanjug

Sjajno ostvarenje dvadesetjednogodišnjeg srpskog tenisera.

Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je ubedljivu pobedu nad libanskim teniserom Benjaminom Hasanom u Bratislavi, savladavši ga u dva seta za samo 46 minuta igre. Međedović je dominirao tokom celog meča, posebno u prvom setu gde nije dozvolio Hasanu da osvoji nijedan gem.

U prvom setu Međedović je pokazao izuzetnu igru, ne dozvoljavajući protivniku da osvoji nijedan gem. Njegova dominacija bila je upadljiva, dok je Hasan imao izuzetno težak zadatak da se suprotstavi srpskom teniseru.

Iako je Hasan uspeo da osvoji prvi gem tek u 11. gemu meča, to nije predstavljalo preokret u toku meča. Međedović je i dalje nastavio da diktira ritam i dominira na terenu, čime je naneo težak poraz libanskom teniseru.

H. Međedović (Srbija) - B. Hasan (Liban) 2;0 (6:0, 6:1)

Republika

Foto: Profimedia

Sjajna partija mladog srpskog tenisera

 

Trenutno, Benjamin Hasan se nalazi na 246. mestu na svetskoj rang listi, dok je Hamad Međedović plasiran na 155. mestu, čime je jasno bio favorit u ovom susretu. Razlika u plasmanu dodatno je isticala dominaciju Međedovića tokom meča.

Ova ubedljiva pobeda predstavlja još jedan uspeh za talentovanog srpskog tenisera, dok će Hasan imati priliku da nauči iz ovog susreta i unapredi svoju igru kako bi se takmičio na višem nivou.

Da podsetimo, Hamad Međedović se trenutno nalazi na 158. mestu liste najboljih tenisera planete, a svoj najbolji plasman na ATP listi zabeležio je oktobra 2023. godine kada je zauzimao poziciju 102. 

Mladi srpski teniser trenutno ima 373 ATP poena, ali svakako bi dobrim rezultatima u Bratislavi mogao da poboljša svoj plasman i uđe barem na listu 150 svetskih tenisera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading