RASVETLJENO UBISTVO "ŠKALJARACA" NA CETINJU RAZNETIH EKSPLOZIVOM! Ovo su detalji jezivog krvoprolića!

Autor:

Svet

04.07.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas o stanju bezbednosti u Crnoj Gori.

RASVETLJENO UBISTVO "ŠKALJARACA" NA CETINJU RAZNETIH EKSPLOZIVOM! Ovo su detalji jezivog krvoprolića!

Foto: RINA/Printskrin

Crnogorska policija i Više državno tužilaštvo u Podgorici rasvetlili su nedavno dvostruko ubistvo na Cetinju, kad su u eksploziji poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe povređene.

Između ostalog, tim povodom Uprava policije i Više državno tužilaštvo održaće danas konferenciju na kojoj će biti reči o stanju bezbednosti u Crnoj Gori.

- Konferenciji će prisustvovati viša državna tužiteljka Danka Ivanović Đerić, v. d. direktora Uprave policije Aleksandar Radović, v. d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović, kao i načelnici regionalnih centara bezbednosti Goran Jokić i Petar Rolović - najavljeno je iz Uprave policije.

Podsetimo, na Cetinju je u blizini Sportskog centra 20. juna aktivirana je eksplozivna naprava u kojoj su poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe Tanasije Taso Jovanović (46), Desanka Vujović i Mihailo Borozan (29) povređene su, piše Dan.

Povodom eksplozije koja se dogodila juče na Cetinju, u kojoj su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović (lica bliska "škaljarskom klanu"), službenici policije saslušali su nekoliko osoba u svojstvu građana.

Ubistvo "škaljarca" Dragan Roganovića (36) na Cetinju potreslo je crnogorsku javnost. Roganović, koji je bio bokser i nekada telohranitelj Gorana Radomana, postao je meta klanova još od ubistva Radomana, a njegova smrt juče je samo potvrdila opasnost koja vreba iz sukoba kotorskih klanova.

Roganović je godinama bio na meti "kavačkog klana", a njegovi pokušaji da se zaštiti nisu bili dovoljni da ga sačuvaju od smrtonosnog napada. Kretao se samo na mestima gde poznaje ljude, vozio je blindirani automobil i uvek je bio u društvu svojih "škaljaraca". Ovo ubistvo predstavlja samo nastavak sukoba koji je počeo još 2014, kada je nestao vredan tovar kokaina koji je čuvao Radoman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading