I SPARTANCI KOD TERMOPILA BI IM SKINULI KAPU! 9 ukrajinskih vojnika opkoljeno u Kurskoj oblasti odbranilo položaj pod naletom ruskih snaga

Autor:

Svet

26.10.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu predali zgradu u kojoj su se nalazili!

I SPARTANCI KOD TERMOPILA BI IM SKINULI KAPU! 9 ukrajinskih vojnika opkoljeno u Kurskoj oblasti odbranilo položaj pod naletom ruskih snaga

Foto: Facebook/Printscreen/ВАЛЕРІЯ СУБОТІНА

Akcija ukrajinskih vojnika u Kursku postala je predmet divljenja i pohvala nakon što je procurila vest o njihovom izuzetnom junaštvu. Devet vojnika 36. mornaričke brigade pokazalo je izuzetnu hrabrost i odlučnost dok su se borili protiv ruskog okruženja. Njihova priča je postala inspiracija mnogima, a neki su je proglasili dostojnom filmskog scenarija.

Ukrajinski marinci su se našli u okruženju ruskim snajperistima nakon što su zauzeli položaje u naselju Ljubimovka. Odbili su predaju i umesto toga doneli tešku odluku da zatraže artiljerijsku podršku kako bi se izborili sa ruskim snagama. Zgrada u kojoj su se nalazili je zasuta granatama, ali su svi devet vojnika uspeli da prežive napad i domognu se ukrajinskih linija. Njihova hrabrost i odlučnost su ih kvalifikovali kao prave junake.

Ukrajinski Telegram kanal DipStejt je pohvalio vojnike 36. mornaričke brigade ističući da su oni pravi primer hrabrosti i odlučnosti u stvarnom životu na bojnom polju. Njihova akcija je izazvala veliko divljenje i nadu da će biti nagrađeni za svoje izuzetno junaštvo. Iako informacija o borbama nije mogla biti nezavisno potvrđena, njihova priča je postala simbol hrabrosti i odvažnosti u borbi za slobodu i sigurnost.

Ova priča o hrabrosti ukrajinskih vojnika pokazuje koliko je važno istaći izuzetna dela i junaštvo u teškim trenucima. Njihova odlučnost i hrabrost su inspiracija ne samo za svoje sunarodnike, već i za ceo svet. Ako postoji nešto što može da ujedini ljude i podstakne ih da se bore za pravednost i slobodu, to je definitivno primer hrabrosti i odvažnosti kao što su je pokazali vojnici 36. mornaričke brigade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading