ON JE HLADNOKRVNO IZREŠETAO SINA U BEZDANU! Majka zatekla jezivi prizor - svi su u ŠOKU!

Autor:

Hronika

18.10.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubio svoje dete, pa istim pištoljem izvršio samoubistvo.

ON JE HLADNOKRVNO IZREŠETAO SINA U BEZDANU! Majka zatekla jezivi prizor - svi su u ŠOKU!

Foto: Printskrin društvene mreže

U jutarnjim časovima u mirnom selu Bezdanu kod Sombora dogodila se strašna porodična tragedija koja je šokirala lokalnu zajednicu. Muškarac star 48 godina koji je decenijama radio kao gastarbajter u Austriji izvršio je smrtonosni pucanj na sina (20) u njihovoj porodičnoj kući. Nakon toga odlučio je da presudi sebi na isti način, ostavljajući za sobom neizrecivu tugu i pitanja koja ostaju bez odgovora.

Život porodice u Austriji

Porodica je poslednjih 10 godina provela u Austriji, gde je otac radio kao gastarbajter. Prema rečima komšija, nije bilo naznaka većih nesuglasica u porodici, te niko nije mogao da nasluti da bi do ovakvog tragičnog događaja moglo doći. Ova informacija dodatno baca senku na ovu tužnu priču, ostavljajući ljude u šoku i neverici.

Foto: Printskrin društvene mreže

Muškarac (48) ubio sina (20)


Tužne reči majke

Majka ubijenog mladića bila je ta koja je pozvala policiju i prijavila ovaj strašan zločin. Njene reči i emocije koje su proizašle iz ove tragedije predstavljaju težinu bola koji je zadesio porodicu i celu zajednicu.

Još uvek bez motiva

Iako je pištolj pronađen na mestu zločina, motivi ove porodične tragedije još uvek nisu poznati javnosti. Policija je preuzela istragu i pokušava da rekonstruiše događaje koji su doveli do ovog tragičnog ishoda, dok zajednica pokušava da shvati i prihvati ovu tešku realnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading