KO NEĆE PUŠKU, SLUŽIĆE DUPLO, A NE KAO NEKAD, KAFICA I PRAVAC KUĆI! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Autor:

Vesti

30.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

KO NEĆE PUŠKU, SLUŽIĆE DUPLO, A NE KAO NEKAD, KAFICA I PRAVAC KUĆI! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Foto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE/ Miloš Savić

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak, 30. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

NAUČNICI I DALJE BEZ ODGOVORA NA ČUDNE DOGAĐAJE"MISTERIJA ALJASKOG TROUGLA: ZA POLA VEKA NESTALO 20.000 LJUDI

Svi znamo za Bermudski trougao, a malo ko za Aljaski, divlje područje koje povezuje Enkoridž, Džunou na jugu i Utkijagviku. Tamo je više nerešenih slučajeva nestalih osoba nego bilo gde u svetu, godišnje između 500 i 2.250 ljudi. U stvari, od ranih sedamdesetih, više od 20.000 ljudi je nestalo unutar ogromnog trougla, i to na području koje nije bogzna kako naseljeno.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU VALJEVO-ŠABAC: SA PROSLAVE PRAVO U SMRT

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći juče oko četiri sata na putu Valjevo-Šabac poginule su Jelena S. (24) i Kristina P. (23), a teško su povređeni V. K. (22), D. Ž. (18) i I. K. (22). Svi su bili u istom autu koji je vozio V. K., kojim su sleteli s puta i zakucali se u betonski stub.

Troje povređenih su, prema nezvaničnim informacijama, prebačeni u Beograd. Njihov audi kretao se iz pravca Valjeva ka Koceljevi i u mestu Brizonje je iz nepoznatih razloga skliznuo s puta u kanal, prethodno udarivši u betonski stub.

ZAVRŠENI RADOVI NA NAJPRESTIŽNIJEM HOTELU U PRESTONICI: "SENT RIDŽIS" NOVI SIMBOL BEOGRADA

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovaće večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu "Sent ridžis" u Kuli Beograd, zajedno s Muhamedom Alabarom, predsednikom kompanije "Igl hils", i Markom de Rajterom, generalnim direktorom hotela "Sent ridžis" u Beogradu.

Što se tiče samog "Sent ridžisa", reč je o jednom od najprestižnijih i najluksuznijih hotelskih lanaca u svetu i sam dolazak jednog takvog brenda u srpsku prestonicu je velika stvar, kako u ekonomskom i poslovnom aspektu tako i po pitanju imidža.

PREMIJER VUČEVIĆ OTKRIO DETALJE O VOJNOM ROKU: KO NEĆE PUŠKU, SLUŽIĆE DUPLO, A NE KAO NEKAD, KAFICA I PRAVAC KUĆI

Premijer Srbije Miloš Vučević poručio je da je cilj Vlade da u martu pred poslanicima bude zakonski predlog o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka, a da se na jesen sledeće godine mogu očekivati prve klase Vojske Srbije iz regrutnog sastava. Kada se podignu svi kapaciteti do maksimuma, Vojska Srbije planira da 20.000 regruta služi godišnje vojni rok.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 30. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading