"SVA ČETVORICA SU MUČKI PREBIJENA, NA DECI SE IŽIVLJAVAJU" Otac mladića kome je produžen pritvor: Kurtijevo sudstvo je zločinačko udruženje!

Autor:

Vesti

08.10.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac se oglasio na svom X nalogu.

"SVA ČETVORICA SU MUČKI PREBIJENA, NA DECI SE IŽIVLJAVAJU" Otac mladića kome je produžen pritvor: Kurtijevo sudstvo je zločinačko udruženje!

Foto: Tanjug AP

Jedan od očeva četvorice srpskih mladića kojima je danas produžen kućni pritvor u Severnoj Mitrovici, oglasio se na svom X nalogu povodom ovoga.

- Kurtijevo sudstvo je zločinačko udruženje. Upravo su mi sinu produžili jos mesec dana pritvora. Nikakve dokaze nemaju osim da je golobradi Srbin. Na deci se iživljavaju. Sva četvorica mučki prebijena dečaka u KM pre mesec dana su isto kažnjeni. Pomoć niotkuda. Borićemo se sami - napisao je otac.

Advokat Miloš Delević najavio je da će uložiti žalbu na rešenje o produženju mere kućnog pritvora za četvoricu mladića uhapšenih početkom septembra u Severnoj Mitrovici. On ističe da ne postoji opasnost od bekstva, te da su osumnjičeni poštovali meru kućnog pritvora i nisu pokušali da pobegnu.


U noći između 9. i 10. septembra, R.N (20), L.K (19), V.J (21) i M.M (19) uhapšeni su pod optužbom za napad na službeno lice, tačnije, "vređanje i napad na dvojicu policajaca na šetalištu" u Severnoj Mitrovici.

Nakon hapšenja četvorice mladića, veliki broj građana okupio se ispred policijske stanice u Severnoj Mitrovici kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo.

Podrška optuženima nije izostala, a njihovi prijatelji i porodica ističu da su mladići pošteni i da ne bi napali policajce bez razloga. Takođe, ističu da su se osumnjičeni strogo pridržavali kućnog pritvora od kako im je određen.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading